Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar Sebring Fjärrkontroll

Tidigare Chrysler Sebring modeller kom med en separat keyless inresa fjärrkontrollen (fob), men denna fob var inte kopplad till bilens nyckel. Senare modeller ingår en integrerad nyckel och nyckelringsenheten. När du programmerar en knapp och nyckelringsenheten du måste programmera en ny nyckel till Sebring. Fob programmeras tillsammans med nyckeln. Programmera en ny nyckelbricka för antingen den första generationen eller andra generationen Chrysler Sebring är en ganska snabb och okomplicerad process. Instruktioner
Programmering a 2001 till 2006 Sebring Fjärrkontroll
1

Kontrollera att du har en programmerad nyckelbricka. Utan en programmerad nyckelbricka kommer du inte att kunna programmera en extra.
2

Push "Lock" på den programmerade nyckelbrickan fem gånger, vilket ungefär två sekunder att passera mellan varje tryckning.

3

Sälj bil nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "Run" utan veva Sebring motor. Vänta tålmodigt för att pipa för att sluta som tar ungefär en minut.
4

Push "Lås upp" på den programmerade nyckelbrickan. Håll knappen intryckt i fem sekunder. Efter fem sekunder, tryck och håll "Panic" medan du fortfarande håller "Lås upp". Efter en sekund, släpp båda knapparna. Lyssna på signalen för bekräftelse. Om du inte hör pipet, sedan börja om.
5

Tryck in och släpp "Lock" och "Lås" på den programmerade nyckelbrickan samtidigt. Tryck sedan in och släpp "Lås upp".
6

Tryck in och släpp "Lås" och "Lock" på den nya nyckelbrickan. Tryck sedan in och släpp "Lås upp". Ta ut nyckeln. Den nyckelbricka är nu programmerad. Addera Programmera en 2007 till 2010 Sebring Fjärrkontroll
7

Kontrollera att du har två fungerande nyckel och fob enheter. Utan två arbetsdagar nycklar, kommer du inte att kunna programmera en extra nyckel och nyckelringsenheten.
8

Har din tom nyckel och nyckelringsenheten skära av en Chrysler återförsäljaravtal eller professionell låssmed för att matcha din Sebring.

9

Placera en av dina fungerande nyckel och fob enheter i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On." Lämna nyckeln i nämnda läge för mellan fem och tio sekunder. Vrid den till "Lås" och sedan ta bort det.
10

Placera din andra fungerande nyckel och nyckelringsenheten i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On." Lämna nyckeln i nämnda läge i minst 10 sekunder. Du kommer att höra ett pip. Vrid den till "Lås" och sedan ta bort det.
11

Placera nyckeln och nyckelringsenheten som du programmerar in tändningen. Vrid den till "On." Vänta ca 10 sekunder. Du kommer att höra ett pip. Nyckeln och nyckelringsenheten är nu programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136140.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.