Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en Keyless Remote för 2000 Grand Prix

För att programmera din fjärrkontroll för 2000 Pontiac Grand Prix, behöver du veta ett par saker innan du börjar. Först måste du ha din bruksanvisning praktiskt till platsen gruppcentralen på ditt fordon. Nästa, om du har mer än en fjärrkontroll, måste du ha alla fjärrkontroller med dig. När du går in i programmeringsläge med någon fjärrkontroll, kommer systemet att radera programmeringen för alla dina fjärrkontroller. Instruktioner
1

Ange din bil och se till att du stänger alla dörrar. Sätt inte dina nycklar i tändningslåset.
2

Öppna din användare manual och gå till det avsnitt som diagrammen din gruppcentralen. Detta avsnitt kommer att förklara var du hittar gruppcentralen. Du kommer att behöva leta reda på "Mall PGM" säkring, vanligtvis din hittar ett diagram på gruppcentralen själv, märkning varje säkring. Leta reda på "Mall PGM" säkring och ta bort den genom att dra ut den. Om du inte kan dra ut säkringen med fingertopparna, hittar du ett litet verktyg i säkringsboxen som liknar en kläder stift. Använd detta verktyg för att ta bort säkringen.
3

Sätt din nyckel i tändningslåset och vrid den till "ACC" läge. Vrid nyckeln från "Off" tillbaka till "ACC" ställning i en sekund. Öppna och stänga förardörren och du hör ett klockspel, låta vet att du är i programmeringsläget.
4

Plocka upp din fjärrkontroll och håll inne "Lock" och "låsa upp" knapparna samtidigt i 14 sekunder. Du kommer att höra en klockringning efter ca sju sekunder, fortsätter att hålla dem nere tills du hör ett andra klämta. Den andra klämta kommer att bekräfta programmeringen. Upprepa detta steg för alla dina andra fjärrkontroller.
5

Ta nyckeln ur tändningslåset och installera "Mall PGM" säkring för att slutföra programmeringen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136250.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.