Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man identifierar Fluid Läckage av färger i en 2001 Mazda 626

Den 2001 Mazda 626 är en medelstor sedan som innehöll en vanlig 2,0-liters V4 motor och en valfri 2,5-liters V6-motor för förbättrad prestanda. Vätskeläckage under din 626 motor och bakaxel kan orsaka larm och panik. Emellertid kan att kunna identifiera de olika läcker bättre förbereda dig för vilken typ av reparationer som väntar när du tar bilen till en mekaniker. Instruktioner
1

Leta efter en ljus, nästan neongrönt substans på ytan under motorn. Anti-freeze, även känd som kylarvätska, hjälper till att förhindra motorn från överhettning och håller bilen på en säker temperatur. Det kommer också att kännas hal vid beröring.
2

Leta efter spotting på gatan som ser ljust till mörkt brun som kommer från under mitten av fordonet. Detta är troligen läcker motorolja. Färgen kommer att skilja sig åt i mörkret beroende på förra gången oljan byttes i fordonet.
3

Läckande vindruta vätska vanligtvis ser ljust blått, men spolarvätska kan komma i orange, gult och även rosa.
4

Inspektera bakaxeln för en ljusbrun, illaluktande lukt. Denna substans läcker växellådsolja eller differential vätska. Axeln glidmedel måste vara väl underhållna eller axeln kan spricka, vilket alltid är en dyr reparation.
5

Känn den vätska som läcker för en hal handlag. Om det är klart till ljusbrun och som kommer från under motorn, är detta bromsvätska. Bromsvätskan rekommenderas att bytas vartannat år.
6

Watch för en mörkröd vätska som kommer från motorn eftersom detta är automatisk transmissionsolja, och brist på det kan leda till att överföringen till stall eller även skadas till den grad att ingen reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137385.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.