Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar Keyless Entry för en 1995 Toyota Corolla

Om du äger en 1995 Toyota Camry och behöver programmera en knapp för det nyckellösa systemet , är det viktigt att förstå processen att göra det . Toyota Camry är en fyrdörrars passagerare sedan med ett rykte för pålitlighet och bra gas körsträcka i jämförelse med andra bilar i sin klass . Lära sig att programmera en nyckel kan vara nödvändig om en tangent sönder eller om du tappar en nyckel och tvingas att ersätta den med en ny. Instruktioner
1

Öppna dörren på förarsidan och hålla den öppen . Använd det manuella låset på förarsidan dörren för att låsa och låsa upp dörren i snabb följd . Placera nyckeln i tändningslåset .
2

Vrid nyckeln något så att endast batteriet är på och motorn inte är igång , och sedan snabbt återgå till " Off" . Upprepa tre gånger , och se till att nyckeln sitter kvar i tändningen .
3

Öppna och stänga dörren på förarsidan dörren tre gånger och samtidigt hålla dörren öppen i slutet av processen . Om gjort rätt , kommer bilen låsa och låsa dörrarna på egen hand . Tryck på " Lås upp " -knappen på knappen två gånger . Dörrarna kommer återigen låsa och låsa på egen hand för att indikera att programmeringen är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138146.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.