Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att bogsera Subaru Imprezas Bakom husvagnar

Den Subaru Impreza är en utmärkt all-wheel drive bogsera bilen, med en kompakt kropp på en av de lättare ramar. Inte att förväxla med den sportiga Impreza WRX, är denna bil finns som en sedan eller kombi. Enligt Husbil Magazine, kan 2010 års version bogseras utan att garantin upphävs, men bara när den är utrustad med en manuell växellåda. Vid körning med Subaru, följ skyltar hastighetsgräns och aldrig överstiga 100 mph. Saker du behöver
Custom Baseplate
Dragkrok
Bakljus kabelsats
Visa fler instruktioner
1

Slå upp i vikt för din Subaru. Detta kan variera från ett år till nästa, med olika tillval och tillbehör lägga till den totala vikten. Under 2010 var tjänstevikt på en Impreza 3,075 pounds. Detta är en betydande ökning från 2600 £ tjänstevikt på en 1996 Impreza Brighton coupe. Denna information kan hittas i din instruktionsbok, eller genom att titta på din bil taggen.
2

Montera en bottenplatta under framsidan av Impreza. Denna stora, metallplatta kan installeras hemma, men Husbil Magazine rekommenderar att du använder en RV specialist. Köp en dragkrok för att ansluta bottenplattan till RV.
3

Wire Impreza med ett bakljus ledningar kit. Ena änden av detta inkluderar en sladd som gör att Impreza vara elektroniskt ansluten till RV att engagera bilens bromsljus och blinkers.
4

Kontrollera bogsering rating för din RV. Lägg ihop tomvikt av Impreza, vikten av draganordning och vikten av någon produkt förvaras i bilen under körning. Den bogsering bör vara högre än dessa vikter kombineras för säker bogsering.
5

Titta på vikten rating stämplat på skumt. Detta bör också vara större än den totala lasten som skall bogseras. Ett minimum Klass III Hitch rekommenderas när en dragstång används.
6

Park Impreza bakom RV. Anslut dragkrokar med clips och stift enligt produktens riktningar. Vissa dragkrokar är ansluten till bilen och klämma till husbilen, men de flesta är monterade på RV och klippt till bilen. Anslut den elektriska navelsträngen i lås, och bifoga säkerhets kedjor eller kablar.
7

Förbered Impreza för resor enligt anvisningarna i instruktionsboken. Bilen ska vara i neutralläge med några engagerade bromsar, och ratten kvar i off, olåst läge. Säkra alla ägodelar som förvaras i bilen.
8

Kör långsamt att bli bekväm med den extra belastningen på RV. Bogsering en bil påverkar avsevärt gasa och bromsa hastigheter, med extra breda svängar för att kompensera för den extra längden. Aldrig säkerhetskopiera när Impreza är kopplad till en RV eller bilen kan vikas in och skada dragkrokar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137375.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.