Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Typer av stora bilar

Stora bilar är fordon som erbjuder expansiva sittplatser och lagring, som ofta visas mer som små skåpbilar i fråga om form och stil. Stora bilar varierar beroende på tillverkare, men är vanligen minst motsvarande 188 inches i längd, vilket noterades av Dimensions Guide webbplats. Stora bilar har en rad funktioner, från transporterar stora familjer på semester, för att tjäna som igenkännliga symboler för rikedom för kändisar. Limousine

bil limousine är en kvarleva av den gamla traditionen av chaufför vagn, i århundraden innan limousine bil dök upp i 1902. Limousinen har sedan dess blivit omedelbart igenkännlig i sin stretch form där bilen har utvidgats till att vara några längder längre än den genomsnittliga bilen. Den stretch limo först lanserades i USA 1928, vilket noterades av Big Limos hemsida, och limousine designen senare uppdaterats med sex dörrar. Sex-dörrars limousiner var oftast uppbyggd kring ett chassi från en Cadillac bil, och används under liktåg.

Limousiner fortsatte att utvecklas under hela 20-talet, och under 2010 används ofta för att transportera stora grupper av människor till funktioner eller på utekvällar. Vissa limousine företag kör turer i områden som använder fordonet, medan bilen fortfarande populärt med musiker, politiker och andra kändisar. I synnerhet är limousine ökänt brukade chaufför amerikanpresidenterna runt. Dessa stora bilar är konstruerade för att transportera flera personer på en gång, typiskt sittplatser
Large Family-Size

minst fem vuxna, som beskrivs på Mått Guide webbplats. Utrustad med kraftfulla motorer, stora familj-farkoster är mycket lämplig för att fylla med bagage eller annan utrustning, eftersom dessa fordon har expansiva stammar. Ett exempel på denna typ av stora bil skulle vara Toyota Camry, en typ av sedanmodell. Sedaner är fyrdörrars bilar, så kallade "tre-box" bilar eftersom motorn, passagerare och bagageutrymme är alla i separata avsnitt. Varianter av sedanmodell existerar, såsom stationsvagnar, en annan stor bil alternativ och en "två-box" design med en inbyggd passagerare och bagageutrymme avsnittet.
Lincoln Town Car

sk Town Car är ett traditionellt utseende sedan tillverkas av det prestigefyllda amerikanska bilföretaget Lincoln. Lincoln Town Car har gott om sittplatser och är också känd för mängden lagringsutrymme finns i dess stam, vilket gör det särskilt lämpligt för sportentusiaster som vill bära stora säckar av utrustning, till exempel golfklubbar, med dem under resan. Nya modeller av Town Car produceras varje år av Lincoln företaget. Som framgår av AOL Autos hemsidan, funktioner modeller Town Car från 2010 inkluderar antispinn, premium läder beläggningar sits och omfattande säkerhetssystem, som inkluderar både framifrån och från sidan krockkuddar och låsningsfria bromsar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137165.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.