Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så här ändrar en Corolla

Kronan har vuxit i storlek, makt och standard fabriken utrustning sedan 1968 introduktion. Kronan är en funktionell bil byggd för praktiska, tillförlitlighet och ekonomi. Dessa fordon saknar ofta alternativ för sina dyrare konkurrenter, men med en enkel modifiering du kan klä upp ditt lager Corolla för att se ut som en högre priser fordon. Byta din fabrik, är grå-målade plast navkapslar med krom navkapslar eller krom "spinner" navkapslar stil en billig, men effektiv modifiering för din Corolla som kan göras på några minuter. Saker du behöver
skruvmejsel
Handduk
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Placera en skruvmejsel eller bända bar mellan navkapsel och metallkanten . Se till att du inte har skruvmejseln s vridpunkt belägen mellan däcket sängen och fälgen. Skruvmejseln bör ha fälgen delen på ena sidan och den navkapsel s kvarhållande ringen på den andra.
2

Bänd den gamla navkapsel från din fälgen. Det är okej om du skrapar kanten eftersom den kommer att täckas upp av din nya navkapsel.
3

Placera din nya navkapsel på fälgen så att bibehållandet ringen ligger innanför läppen av fälgen. Kontrollera att navkapsel s ventilskaftet öppning placeras över ventilskaftet som den är avsedd att vara belägen.
4

Placera en trasa över din nya navkapsel och att finna de ytterkanterna av navkapsel med en gummi klubba för att stadigt säte navkapseln s kvarhållande ring i läppen av fälgen. Gå runt omkretsen av navkapseln vid behov.
5

Undersök montering av din navkapseln att se att det är i jämnhöjd med hjulet och jämnt sittande.
6

Ge navkapsel ett fast tryck med handen för att se till att låsringen sitter ordentligt i navkapseln läpp. Om det inte är använda gummiklubba för att slå unseated delen av navkapseln tills det sitter på plats.
7

Upprepa denna process på dina övriga tre hjul.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138295.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.