Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man registrerar Michelindäck

USA Department of Transportation regler kräver konsumenterna att registrera sina bildäck med däcktillverkaren, men många konsumenter är omedvetna om denna process. Michelin kommer att meddela kunder som registrerat sina däck av någon relaterad produkt minns. När du köper däck, skall återförsäljaren tillhandahålla kvittot och en återförsäljare register kort som listar DOT koder däcken. Komplettera dina kontaktuppgifter, maila kortet till Michelin, och bolaget kommer att registrera dina däck. Anmälan kan också fyllas i online. Instruktioner
1

Anteckna DOT-koden för varje däck finns på dealern registret kortet eller på däcken. Koden är ett 12-siffrigt nummer efter ordet "DOT" och ligger på däckets sidovägg, antingen inom eller utanför beroende på hur däcken är monterade. Flera däck kan ha samma eller en annan DOT-kod, så det är viktigt att titta på var och en.
2

Gå till Michelin däcket registreringssidan (se Resurs).
Sida 3

Ange dina kontaktuppgifter - första och sista namn, adress och e-post -. i utrymmet
4

Ange DOT-koden för varje däck i "dina däck information ". Om det finns flera däck med samma DOT-koden anger du "Antal" av däck som har den speciella koden.
5

Ange säljarens namn, adress och datum för försäljningen i "Din återförsäljare Information "avsnittet. Säljarens namn hänvisar till den butik där däcken köptes. Dagen för upp försäljningen ska matcha angivet på kvittot.
6

Välj "Skicka registrering." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137166.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.