Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Head Åtdragningsmomentspecifikationer på en 1994 Chevrolet Cavalier 2.2

Chevrolet tillverkade Cavalier, en kompakt bil från 1982 till 2005. Under hela sin livstid, var detta en av landets mest sålda kompakta bilar. En ersättare för Monza, tävlade Cavalier med Dodge Omni och Honda Civic. År 1994 var Cavalier vid slutet av sin andra generation av produktionen, och fanns med två motorer, en 2,2 l rak fyrcylindrig och en 3,1 L V6. Motorspecifikationer

År 1994 hade den Cavaliers 2,2 L motor en borrning på 3,50 inches, en stroke på 3,46 inches, och ett kompressionsförhållande på nio till ett. Denna motor kan producera 120 hästkrafter vid 5000 rpm och 140 ft.-lb. av vridmoment vid 3.600 rpm.
Cylinderhuvud

motorer, innehåller ett topplock ventiler, ventilstyrningar, säten och fjädrar, ventilsäten och vipparmar och rocker armstöden. Det ger en plattform för förbränningsrummen, ventiler och tändstift.
Topplocket på motorblocket

i 2,2 liters motor, de korta bultarna fästa till motorblocket med två steg, vilket resulterar i 43 fot-pounds vridmoment, det första steget är godtycklig, men nödvändigt. Topplocket långa skruvar kräver 46 foot-pounds av vridmoment tillämpas i två steg för att gå ordentligt med motorblocket. Vid åtdragning i flera steg, vänta ca 15 minuter mellan varje steg, vilket ger bultarna tid att sträcka ut och bosätta
Övriga specifikationer

avgasgrenröret nötter kräver 9,58. mul-pounds vridmoment att fästa till cylinderhuvudet korrekt. Intaget-grenrör till topplocket bultar kräver 24 foot-pounds av vridmoment. Insugningsröret plenum och insugningsröret förenas med 22 foot-pounds av vridmoment. Vipparmen kräver 21 mul-pounds och vipparmen stud kräver 37 foot-pounds av vridmoment på bultar till topplocket. Tändstiftet och topplocket fäster med 13 foot-pounds av vridmoment. Ventilen-cover-till-motor-blocket bultar får 7.42 mul-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137950.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.