Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man tar bort reservdäck för att öka bagageutrymme i en Ford Focus Sedan

Ford lanserade sin Focus kompakt ekonomi bil i USA under 1999 och 2000 som en sedan, en vagn och en kombi. Den andra generationen Focus, som började produktionen med 2008 modeller, marknadsförs som en sedan och en coupe. Focus, som alla nya bilar är utrustade med ett reservhjul som kan installeras om något av de monterade fyra däcken går platt. Om så önskas, kan du ta bort tillfälligt reservdäcket från sedan att skapa ytterligare utrymme trunk lagring. Tänk på att köra bil under längre perioder utan reservdäck rekommenderas inte eftersom du kommer att bli strandsatta om ett befintligt däck går platt. Instruktioner
1

Park Focus i en nivå plats och lägg i parkeringsbromsen på genom att trycka på vänster golv pedalen, närmast dörren, hela vägen till golvet. Detta krävs eftersom du kan stöta bilen ganska lite när du tar bort reservdäcket. Genom att sätta i nyckeln i nyckelhålet eller puttar
2

gå till baksidan av bilen och öppna bagageluckan trunk release knappen på din Focus nyckelbrickan.
3

Ta bort alla objekt från stammen området.
4

Kör din hand längs mitten kanten av bålen golv närmast dig tills du känner en halvcirkelformad fördjupning. Sätt tummen i fördjupningen och lyft upp för att öppna reservdäcket facket. Dra stammen golvet ut eller ha en annan person hålla upp ur vägen.
5

Leta påsen ovanpå eller bredvid reservhjulet och öppnar upp för att ta bort klacken skiftnyckel.

6

Placera utjämnade änden av klacken skiftnyckel över en av muttrarna på mitten av däcket. Muttrarna liknar stora bultar. Skjut tappmuttem skiftnyckel ifrån dig, vrida moturs. Eftersom muttrarna var fabriksinstallerad av maskiner, kan detta ta lite ansträngning.
7

Ställ in den första tappmuttem åt sidan på en säker plats och upprepa processen för att avlägsna alla återstående muttrarna.

8

tag i däcket på båda sidor och lyft upp den för att ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136320.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.