Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Daewoo Cielo specifikation

Daewoo var en sydkoreansk bil som samarbetar med General Motors att tillverka fordon för användning i USA. Trots att företaget stängdes 1999, många av dess fordon är fortfarande i bruk och med 2010. Detta inkluderar Daewoo Cielo, en sedanmodell som fick en poäng på 4,5 av 5 på CarWale. Engineering and Transmission

Daewoo Cielo kom utrustad med en 1,5-liters fyrcylindrig motor. Den hade en borrning och slaglängd på 3,01 inches med 3,21 inches, ett kompressionsförhållande på 8.6:1, en broms hästkrafter på 77,4 vid 5.400 varv per minut, rpm och ett vridmoment av 94 foot-pounds vid 3.200 rpm. Alla Cieolos kom med en manuell femväxlad växellåda och var relativt bränslesnåla, som kan uppnå 20 miles per gallon i staden och 32 på motorvägar.
Fjädring, styrning och bromsar

Framsidan av Cielo hade McPherson fjäderben, coil-fjädring medan baksidan har en vridning upphängningsbalk axel, båda utrustade med krängningshämmare. Det har makten, kuggstångsdrivna styrning, främre bromsarna disk och bak trumbromsar. Hjulet storlek är 13 inches.
Mätningar

Mätning 176,5 inches i längd, 65,4 inches i bredd och 54,8 inches i bredd, har Daewoo Cielo ett tjänstevikt på 2,259.7 pounds. Den har också en hjulbas mätning på 99,2 inches, en markfrigång på 6,7 inches och fyra dörrar med en kapacitet på fem. Bränsletanken rymmer 13,2 liter.
Funktioner

Daewoo Cielo också kom utrustade med ett antal standardiserade praktiska funktioner, inklusive elektriska fönsterhissar, luftkonditionering, en bakre defogger och främre dimljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136892.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.