Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Chevrolet Lumina Problem Transmission

Edmunds.com rapporterar 47 teknisk service bulletiner publiceras av Chevrolet om olika Lumina problem, däribland problem med sändningen. De TSBs lista Lumina transmission problem rörande grov växling, transmission buller och kopplingen bränna ut. Transmission Leak

Chevrolet Lumina har en TSB publicerad av tillverkaren om en överföring läcka. Läckan sänker transmissionsolja, vilket gör att Lumina till jerk under växling, tvekar vid start-up och även flytta när de placeras i enheten. Överföringen läckan kommer eventuellt från flera olika platser på sändningen - tätningen runt drivaxeln, packningen på dräneringskärlet och avtappningspluggen på transmissionen. Ingen specifik anledning ges om varför dessa platser läcker transmissionsolja, men Lumina ägaren kan se synliga tecken på överföring läckan genom att vätska kvar på uppfarten eller trottoaren. När denna överföring problem uppstår, måste Lumina ägare tar bilen till en kvalificerad tekniker och ha packningar, tätningar eller dyvika utbytta.
Hårda Shifting

Edmunds. com rapporterar en TSB på Chevrolet Lumina om hårda växling av transmissionen när operatören sätter bilen i backen eller enhet. Denna överföring problem främst uppstår på Luminas kört i kalla miljöer och de som inte har haft tid för överföring till uppvärmning. Den typ av transmissionsolja som används i Lumina är motiveringen till detta problem. Du måste ta Lumina till återförsäljare och har överföringen inspekteras för att avgöra om transmissionsolja behöver ändras till en annan klass.
Gear Delay
< p> Tillverkaren har publicerat en TSB på Chevrolet Lumina om överföring fördröjning då skiftade i enhet eller framåt växel. Den främre arbetar intermittent eller inte fungerar alls när Lumina skiftas in enheten på grund av koppling problem. TSB publiceras på Edmunds.com rapporterar också att sändningen låser upp när läggs i backläge. Överföringen kopplingen är den komponent som talar överföringen vilken växel föraren skiftar in och överför denna information i transmissionen. Denna koppling är klädd ut i förtid utan någon uppenbar anledning. När denna överföring problem uppstår, behöver Lumina ägarna att ha kopplingen bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137065.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.