Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur nedväxling i en Ford Model A

Ford Model A har tre växlar framåt och omvänd , och dess shifter är i en " H " -konfiguration . Den centrala positionen för "H" är neutral. Första växeln är till vänster och ner , är andra till höger och uppåt , och tredje växeln är rakt ner från andra . Reverse är åt vänster och uppåt. Tredje växeln används till kryssning längs med motorvägen hastigheter på 55 miles per timme eller mer . Du kommer att behöva trycka in kopplingen , som ligger till vänster om bromspedalen , att dra reglaget ur växel och att skjuta den tillbaka i växel . Instruktioner
1

Tryck på bromspedalen för att sakta ned vid körning på motorväg hastighet . När bilen saktar ner och motorn börjar arbeta hårt , tryck in kopplingen och dra bilen ur tredje växeln och skjut den rakt fram in i andra växeln .
2

Steg på kopplingen igen när motorn börjar arbeta hårt om man vill bromsa mer , och dra växelspaken ur tvåans växel . Ta ner spaken till mitten av " H " och sedan hela vägen över till vänster sida och rakt ner för att sätta Model A på första växeln .
3

Stanna fordonet genom att trycka på bromsen och trycka in kopplingen precis innan du slutar . Sätt fordonet i neutralläge genom att flytta spaken ur första växeln och föra den upp och över till mitten av " H." Håll foten på bromsen tills du stänger av motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138170.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.