Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Toyota Venza Navigation Instruktioner

Den Venza är en cross-over vagn tillverkad av Toyota infördes 2008. Liksom andra moderna bilar Toyota Venza har en pekskärm navigationssystem inbyggd i instrumentpanelen som har GPS-navigering samt Bluetooth handsfree-samtal. Även inställning av destination adress på Toyota Venza navigationssystemet kan verka komplicerat i början, är det en rättfram uppgift och relativt enkelt när du förstår hur. Instruktioner
1

Stanna fordonet och lagt växeln i "Park." För säkerhets skull kräver Toyota bilen inte flytta för att ställa in destinationen adressen i navigationssystemet.
2

Tryck på "dest"-knappen på högra sidan av navigation kontrollpanelen i Toyota Venza. Addera 3

Tryck på "Adress"-knappen på pekskärmen i navigeringsfönstret.
4

Tap "sökområde" på pekskärmen. En karta över USA kommer att visas.
5

Välj sökområde från listan över tillgängliga sökområden på pekskärmen och tryck på "OK." Var och en av sökområden avser en specifik region i USA, till exempel, omfattar "US2" sökområde områden inom Kalifornien och Nevada
6

Mata in namnet på destinationen staden använder. bokstäver på pekskärmen. Tryck på "OK." En lista med namn på städer som matchar stadens namn angav visas. Tryck på önskad stad från listan.
7

Ange namnet på destinationen gatan med bokstäverna på pekskärmen, utan suffix eller prefix. Tryck på "OK." En lista med gatunamn som matchar gatunamnet angav visas. Tryck på önskat gatunamn från listan.
8

Input gatan med hjälp av numren på pekskärmen och tryck på "OK."
9

Tryck på "Go To" på skärmen för att starta navigeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137981.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.