Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

KIA Rio Specifikationer

Med bränsleekonomi ett växande problem, är små bilar med fyrcylindriga motorer blir mer populär än någonsin. Den Kia Rio är den minst dyra Kia modell, med en ekonomisk konstruktion som betonar grunderna över krusiduller i en lyxbil. Rio finns som antingen en fyra-dörrars sedan eller en femdörrars halvkombi. Motor

2011 Kia Rio har en 1599 cc fyrcylindrig motor som ger ut 110 hästkrafter vid 6000 rpm och 107 foot-pounds av vridmoment vid 4.500 rpm. Basmodellen har en femväxlad manuell växellåda med överväxel, och LX och SX modellerna finns tillgängliga med en fyrväxlad automatlåda.
Fuel Economy

manuell version får en EPA uppskattningsvis 28-mpg city och 34 mpg highway, och den automatiska versionen får 27-mpg city och 36-mpg highway. Rio har ett 12-liters tank.
Kropp och bromsar

Rio har ett stål unibody med en tjänstevikt på 2,365 pounds med en manuell växellåda eller 2,403 pounds med en automatisk växellåda. Kroppen är 14 meter lång och 5 1/2 meter bred. Bilen är två-hjulsdrift, med en individuell hjulupphängning, och servostyrning i LX och SX-versioner.

Hydrauliska, servoassisterade bromsar använder ventilerade skivbromsar på framhjulen och trumbromsar på bakhjulen. Låsningsfria bromsar är endast tillgängliga på LX och SX-versioner.
Egenskaper och tillbehör

Alla modeller har en AM/FM/CD/MP3/Sirius satellitradio stereo, med en USB /AUX-ingång jack. LX och SX-versioner, men inte basen versionen, omfattar trådlös Bluetooth och luftkonditionering. Tillval i LX och standard i SX är diskanthögtalare och fönster makt och dörrar.
Säkerhetsfunktioner

Bilen har dubbla front-och sidokrockkuddar, och full- längd gardin krockkuddar. Bilen har även sidokollision dörrbalkar, en stötupptagande rattstång och ett däck-tryck övervakningssystem. Stammen har en intern nödöppning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136783.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.