Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att fylla upp Transmission för en 1999 Audi A4

Påfyllning av transmissionsolja på en 1999 Audi A4 är lite annorlunda från att göra det på andra typer av fordon, särskilt USA-tillverkade bilar som oftast har filler transmissionsolja rätt enligt huven. Med denna tysktillverkade bil, kommer du att glida under bilen för att fylla transmissionsolja men detta är fortfarande inte särskilt svårt. Du behöver inte vara en utbildad importera fordon tekniker för att lista ut det, så länge som du säkert kan lyfta din bil, bör du kunna fylla upp överföringen. Saker du behöver
Log
Brick
Jack
stödbenet (2) katalog 17 mm insexnyckel Begagnad Audi A4 transmissionsolja
Fyll flaskan
Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilen och se till att nycklarna är ute ur tändningen för att se till att bilen inte kommer att slås på när du arbetar med den.

2

Sätt handbromsen på bilen och sedan placera en stor log eller tegel bakom en av de bakre däcken för att undvika att bilen glider tillbaka medan du arbetar med den.
3 < p> Placera en domkraft bakom en av de främre däck av Audi A4 och jack upp bilen ca 3 meter från marken och sedan glida en pallbock att hålla den sidan av bilen upp. Upprepa detta steg på andra sidan av fordonet.
4

Skjut in under bilen och titta upp i huven området bilen tills du hittar A4: s växellådan. Växellådan kommer att se ut som en rund, metallisk cylinder.
5

Sätt en 17mm insexnyckel bakom växellådan och skruva fyllningen bulten. Skjut fyllningen bulten ut helt när det skruvas. Om någon transmissionsolja droppar ut ur hålet fyllningen bulten var i, då överföringen är fullständig och inte behöver någon mer vätska adderas till det.
6

Fyll upp en fyllning flaska med transmissionsolja för 1999 Audi A4 och sedan injicera transmissionsolja in genom hålet där fyllningen bulten brukade vara tills någon av transmissionsolja pyser ut.
7

Ersätt fyllningen bulten och dra åt den med samma insexnyckel.
8

glida ut från under din A4 och försiktigt sänka bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137499.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.