Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Honda Accord Type R Specifikationer

Honda Accord Type R var en tävling inspirerad av Honda Accord producerad 1998-2003. Den Accord Type R var bara tillgängliga på den brittiska och europeiska marknaden. Tävlingen inspirerad fjädring och makt detta fordon gjort det populärt bland bil tuners. Den Accord Type R presenterade Honda populära VTEC teknik och var också känd för sin bränsleeffektivitet. Motorspecifikationer

Honda Accord Type R hade en 2157 cc, fyrcylindrig, fyrtakts motor. Denna motor cylinderloppet hade en diameter på 3,43 inches och dess slaglängd kolv var 3.57 inches lång. Kompressionsförhållandet av denna motor var 11 till 1. Det ventilsystem av Accord Type R: s motor var en dubbel överliggande kamaxel som kontrollerade fyra ventiler per cylinder. Kylsystemet i denna motor som används vätska. Bränslet leveransen var programmerad för multi-port injektion. Standarden överföring av Accord Type R var en fem-växlad manuell.
Prestandaspecifikationer

maximala hästkrafter som motorn i Accord Type R var 209 vid drift vid 7200 varv per minut. Toppvridmomentet rating av Accord Type R: s motor var 159 foot-pounds vid drift vid 6.700 varv per minut. Detta fordon kan gå från 0 till 60 på 7,2 sekunder och hade en toppfart på 142 miles per timme. Kraften i förhållande till vikten av Accord Type R var 148,75 hästkrafter per ton.
Chassi Specifikationer

Den främre hjulupphängningen av Honda Accord Type R var en oberoende dubbla triangellänkar som presenterade en krängningshämmare. Den bakre upphängningen var också en självständig dubbla triangellänkar med hade en krängningshämmare. Detta fordon presenterade framhjulsdrift och en fyra hjul låsningsfria bromssystem. Både fram-och broms bromsar Honda Accord Type R ventilerade skivor. Diametern på de främre skivbromsar var 11,8 inches och diametern på de bakre bromsskivorna var 10,2 inches.
Mått och annan information

Honda Accord Type R var 180,5 inches lång, 68,9 inches bred och stod 56,3 inches tall. Hjulbasen på detta fordon var 105,3 inches bred. Den främre spåret av Honda Accord Type R var 59,4 inches bred och det bakre spåret var 59,9 inches bred. Den tjänstevikt på detta fordon är 3,097 pounds. Den tjänstevikt på speglar vikten av fordonet med en full tank, alla nödvändiga vätskor och all standardutrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137629.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.