Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hyundai Trajet Specifikationer

Hyundai grundaren Chung Ju Yung grundade Hyundai Motor Company 1967 och etablerat ett samarbete med Ford i 1968. Idag Hyundai fordon varierar från subcompact bilar till medelstora stadsjeepar och multi-purpose vehicles. Hyundai Trajet är en MPV som såldes 2000-2008 i Storbritannien och Australien. Trim och prestanda

2008 Hyundai Trajet är en femdörrars MPV som kan lätt plats sju passagerare. Det finns i flera trimmar som inkluderar basen GSi-modellen, GLS och GLS Comfort. Basmodellen är utrustad med en 2,0 L V-6 motor med en fyrväxlad automatlåda. En 2,0 L I4 dieselmotor finns också. En uppgraderad drivlina är en 2,7 L V-6 motor som kommer med fem-växlad växellåda.
Funktioner

Standard funktioner inkluderar främre och bakre luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, makt speglar, servostyrning och en CD-ljudsystem. För den top-of-the-line-modellen, uppgraderingar inkluderar läderklädsel, lättmetallfälgar, elektrisk taklucka, farthållare och premium ljudsystem. Exteriör uppgraderingar inkluderar uppvärmda ytterbackspeglar, ljuskänsliga strålkastare, regn-känsliga vindrutetorkare och dimstrålkastare. Trajet erbjuder också innovativa sittplatser konfigurationer. De bakre och den andra sätesraden är avtagbar för extra lastutrymme, och framsätena kan vridas 180 grader. Den andra sätesraden kan även vikas och förvandlas till provisoriska bord.
Säkerhet och prissättning

Standardmodellen är utrustad med dubbla krockkuddar fram, låsningsfria bromsar Systemet med elektronisk bromskraftfördelning, fjärrstyrning centrallås och en startspärr. Valfria uppgraderingar inkluderar krockkuddegardiner och antisladdsystem. Hyundai Trajet modeller som säljs i Storbritannien varierar från $ 4.000 till $ 9500 med 2010, beroende på modell, trim och eftermarknaden modifieringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136947.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.