Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Olds Cutlass specifikation

Under sitt sista generationen eller modell redesign, som slutade med 1999 års modell, delade Oldsmobile Cutlass ett chassi, motor och transmission med sin kusin, Chevy Malibu, trots att Cutlass kom med några exklusiva standard funktioner som rattmonterade ljudkontroller och lädersäten i GLS trim nivå. Exteriör

Cutlass chassi har en främre spår som mäter 59 inches bred, något mindre än de 59,3 inches av bredd de bakre spår åtgärder. Hjulbasen på bilen mäter 107 inches lång, hjälper Cutlass att uppnå en 36,1 fot svarvning diameter. Både GL och GLS version (utföranden) har fyra dörrar och en kroppslängd av 192 totalt inches. Bilen mäter 69,4 inches bred och 56,4 inches tall.
Passagerarutrymme

Cutlass delar utrymmet mellan fram och baksäte ganska jämnt, med en liten ökning i utrymme för de främre åkande. De främre och bakre sätena är ungefär samma bredd för sits och rygg dynor, med höften rummet mäter samma i fram och bak på 52 inches bred, medan den främre axeln rummet mäter 55.5 inches och den bakre axeln rummet mäter 55.3 inches . Bilen ger mindre eget kapital när det gäller utrymme, med de främre åkande fick 39,4 inches värde av rymden och de bakre passagerare stiger 37,6 inches värt. Den största skillnaden kommer i benutrymme, där de främre åkande har 41,9 inches att sträcka i och baksätespassagerarna har 37,7 inches.
Motor och växellåda

Både GL och GLS utföranden av Oldsmobile Cutlass kommit med samma motor och transmission. Motorn har 12 ventiler, en 3,51-tums borrhål, 3,31-tums slaglängd och ett kompressionsförhållande på 9.6:1. Blocket mäter 3,1 liter och toppar OUT på 150 hästkrafter vid 4.800 varv per minut (rpm) och 180 fot-lbs. av vridmoment vid 3.200 rpm. Motorn har inte en kompressor eller turboladdare fäst att hjälpa till med dess prestanda. Överföringen kommer som en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Den Cutlass har en beräknad bränsleförbrukning på 20 miles per gallon (mpg) i staden och 29 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136712.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.