Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2011 Hyundai Sonata specifikation

Den 2011 Hyundai Sonata är en medelstora sedan från den sydkoreanska biltillverkaren och en direkt konkurrent till erbjudanden som Honda Accord, Toyota Camry och Ford Fusion. 2011 såg en helt stiliga Sonata och en omedelbar försäljning ökar jämfört med föregående års bil. Den nya bilen blivit betygsatt med en Top Safety Pick av Insurance Institute for Highway Safety. Två motorer för 2011 bilar med Hyundai undviker en V6 till förmån för en turboladdad fyrcylindrig för sin topp-presterande motor. Motor

Två motor val driva 2011 Hyundai Sonata, en sugmotor och en turboladdad. Basen GLS Motorn är en 2,4-liters icke-turboladdad fyrcylindrig med direktinsprutning och variabla ventiltider. Uteffekten är 200 hästkrafter vid 6300 rpm och 186 pund fötter vridmoment vid 4.250 rpm. Exklusiva SE och Limited modeller erbjuder en turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor som tillval. Detta kraftverk gör jämförbar effekt med V6 medelstora erbjudanden sedanmodell motor från Honda och Toyota. Motorn avger 274 hästkrafter vid 6000 rpm och 269 pund fötter vridmoment vid 1.750 rpm.

EPA uppskattar bränsleekonomin för 2,4-liters på 24 mpg i staden och 35 mpg på landsväg med den manuella transmission, 22 mpg i staden och 35 mpg på landsväg för automatisk. När det gäller den turboladdade 2,0-liters och dess obligatoriska automatisk, bränsleekonomi uppskattas till 22 mpg i staden och 33 mpg på landsväg.
Drivlina och chassi

Hyundais midsize erbjudande använder en front-motor, front-wheel-drive konfiguration. Transmission inkluderar en sex-växlad manuell och en sexväxlad automatlåda. Med den turboladdade motorn finns som tillval på SE och begränsad modeller är det endast automatlåda erbjuds. Den helt oberoende fjädringssystem använder MacPherson fjäderben fram och en multi-link setup i den bakre. Krängningshämmare, både fram och bak, hjälper till att hålla saker och ting planteras. Elektronisk stabilitetskontroll och traction styrsystem är standard på alla utföranden. Wheel inkluderar 16-tums stålfälgar, 16-tums aluminium-legeringar, 17-tums aluminiumlegeringar och 18-tums hyper silver aluminiumlegeringar. Fyrhjulig låsningsfria skivbromsar ger bromskraft.
Exteriör och interiör

Sonata skiljer sig visuellt från en fullsatt midsize fält med sin svepande sidan kropp som sträcker sig från den bakre hjulhus och skär bilens fyra dörrar. Ridning på sin 110,0-tums hjulbas, mäter Sonata 189,8 inches lång, 72,2 inches bred och 57,9 inches tall. Curb viktintervall från 3161 £. till £ 3452. baserad på motor och transmission val. Inne i bilsäten fem med 45,5 inches fram och 34,6 inches benutrymmet i baksätet. Stammen rymmer 16,4 kubikmeter last. Tillgängliga alternativ inkluderar en tilt-och-soltak och ett navigationssystem. Sex krockkuddar skyddar interiören åkande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135852.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.