Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

De specifikationer för en 1985 LeSabre

Den 1985 LeSabre är en sedanmodell av Buick. Granska 1985 LeSabre tekniska specifikationerna kommer att ge dig en väl avrundad översikt av hur några av de viktigaste delarna i bilen arbete, hur bilen uppträder övergripande och LeSabre fysikaliska egenskaper. Karossutformningar

Buicks 1985 LeSabre kom i tre olika organ stilar. Även basmodellen är en fyradörrars sedan, en tvådörrars kupp och fyrdörrars vagn finns också. Till skillnad från alla andra modeller, den "Estate Wagon" presenterar en dieselmotor istället för en vanlig bensinmotor.
Motor och specifikationer Transmission

Varje LeSabre s olika organ stilar presenterade en annan motor. Medan sedans hade en 3.8L V-6 motor, använde kupéer en större 5.0L V-8 motor. Större fortfarande var vagnens dieselmotorn en 5.7L V-8. De modeller med en 3.8L motor används en automatisk treväxlad växellåda, medan alla andra modeller kom med en automatisk fyrväxlad växellåda. Alla 1985 Buick LeSabre har presenterat en bakre-wheel-drive drivlina.
Bränsleeffektivitet

1985 Buick LeSabre sedaner, med sin 3.8L V -6 motorer, fick en Environmental Protection Agency (EPA) beräknade körsträcka på 14 mpg på stadens gator och 19 mpg på landsväg, med en kombination av 17 mpg körning på båda. Den 5.0L V-6 coupe fick en EPA uppskattningsvis 14 mpg i staden, med 22 mpg på landsväg och ett kombinerat körsträcka på 17 mpg. Den dieselmotor Estate Wagon fick uppskattningsvis 17 mpg i staden och 26 mpg på landsväg, till en kombination av 20 mpg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138214.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.