Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Saturn Ion 3 Standard Egenskaper

Saturn Ion 3 noterades för sin betalningsförmåga, är en av de lägsta prissatta inhemska bilar i Amerika och samtidigt ha en anständig lista av standard funktioner. Den stora trunk kapacitet var en av de mest uppmärksammade egenskaper, liksom dess bakdörrar tillgång. Den Saturn Ion 3 tillverkades från 2003 till 2007 som en del av sedanmodell linje från Saturnus Corporation --- en uppdelning av General Motors --- att ersätta sin föregångare, Saturn S-serien. Motor

Saturn Ion 3 kom utrustad med en standard 2,2-liters, fyra-liters 16-ventils motor. Den fem-växlad manuell växellåda var standard med en valfri automatisk växellåda finns att köpa. Addera inredningsdetaljer

Airbag passagerare, fem passagerare sittplatser, mugghållare, seat bältessträckare och en AM /FM-ljudsystem är allt i Ion 3 s standardpaket. Den baksätet är en split-fällbart säte. Den enda färg på insidan finns är grå.
Exteriör

Saturn Ion 3 finns i Berry Red, Polar White, Black Onyx och Silver Nickel. Utsidan av Saturn Ion 3 sport 14-tums stålfälgar med hjulsidor. Ytterligare standard exteriöra funktioner inkluderar fjärrkontroll trunk release, intermittent vindrutetorkare, all-season däck och manuella ytterbackspeglarna. Dörrar och sidopaneler är buckla resistenta, har så länge varit fallet på många Saturn-modeller.
Diverse

Andra alternativ inkluderar en fyrhjulig låsningsfria bromsar Systemet är luftkonditionering, antisladdsystem och en AM /FM /CD ljudanläggning.
Crash Test betyg

Saturn Ion 3 väl över genomsnittet i säkerhetsstandarder. I de nationella Highway Traffic Administration crash-test-betyg, fick Saturn Ion 3 fem stjärnor för passagerarnas säkerhet, fem stjärnor för förarens säkerhet, fyra stjärnor för framsidan effekt, fyra stjärnor för baksidan inverkan och fyra stjärnor för en rollover rating.

Garanti

Ion 3 har en grundläggande garanti på tre år eller 36.000 mil. På drivlinan, är garantin densamma och innehåller vägkanten tjänsten. Den Ion har en garanti mot rost under sex år eller 100.000 km.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137585.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.