Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

DMV tillståndskrav i New York State

En elev tillstånd i New York state tillåter föraren att driva ett motorfordon endast om en licensierad förare 21 år eller upp också ockuperar fordonet. Den New York Department of Motor Vehicles (DMV) rekommenderar att förarna får 50 timmars övervakad övningskörning med en licensierad förare. Av dessa metoder timmar ska 15 sker på natten. Förare med eleven tillstånd är också förbjudet att köra på vissa platser, t.ex. på någon väg i en park i New York, på broar och tunnlar drivs av Triborough Bridge and Tunnel Authority. Ålderskrav

De som ansöker om en förare ' s tillstånd i staten New York måste vara minst 16 år. Om den sökande är under 18 år vid tidpunkten för ansökan, måste en förälder eller vårdnadshavare samtycka till den sökande få en förare ' s tillstånd. Men om 17, kan en sökande kringgå föräldrarnas medgivande om hon redan har erhållit ett certifikat förarutbildning.
Driver Education

En förare under 18 år måste antingen passera en certifierad förarutbildning kurs eller DMV skriftligt prov. En certifierad förarutbildning kurs kan tas på en institution som en kommunal skola. Att ta tentamen på DMV, kan en sökande få och studera &Quot; Driver ' s Manual &Quot; antingen online, i-person eller genom att ringa DMV. Om du tar tentamen för en elev ' s tillstånd på DMV, skall den sökande fylla i " Application Körkort. &Quot; Addera ditt Körkort Ansökan

sökande måste fylla i " Application Körkort. " Ansökan kan erhållas på nätet (se Resurser) eller vid en DMV plats. Den sökande ska fylla i sitt fullständiga namn och adress, markera &Quot; Learner Tillstånd, " ange hans personnummer och födelsedatum. Om under 18 år måste en förälder eller vårdnadshavare underteckna att samtycke inte den sökande är 17 och har ett intyg förarutbildning. Den sökande och varje förälder eller vårdnadshavare som ger samtycke måste också visa legitimation. Proof innehåller ett Social Security-kort, födelsebevis, eller ett statligt utfärdat förare ' s körkort eller ID-kort.
Ytterligare information

Sökanden skall fylla ett syntest. Den sökande kommer att ta syntest på DMV plats efter att ha lämnat licensansökan. Som ett alternativ kan den sökande lämna in en eye-testet rapport utarbetad av en professionell syn specialist till DMV. En avgift kommer också att krävas för att behandla ansökan. Avgiften varierar beroende på sökandens ' s ålder och är mellan $ 64,25 och $ 102,50 och med 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136078.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.