Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så här importerar en Nissan 350Z Into Kanada

Importera bilar i Kanada kommer att kräva överensstämmelse med lagar som stiftats av justitiesekreteraren importerade fordon (RIV), den kanadensiska Services Border Agency (CBSA) och US Customs and Border Protection (CBP). Importera och skatter. Vissa äldre Nissan 350Zs är olämpliga för permanent import till Kanada av säkerhetsskäl, men det finns undantag för vissa grupper av människor. Saker du behöver
Vehicle titel dokument
Registrering
försäljningskvitton
avgifter
Recall Utförsäljning dokumentation
Canada Border Services Agency (CBSA) Fordon Import Form (VIF) Form 1

Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med den kanadensiska justitiesekreterare importerade fordon (RIV) för att se om din Nissan 350Z kvalificerar för import. Som av Oktober 2010, Nissan 350Z bilar tillverkade från september år 2007 och framåt är berättigade till import. Äldre 350Zs avvisas, då de inte överensstämmer med kanadensiska lagstiftning trafiksäkerhet. Specifikt, uppfyller de passiva fasthållningsanordningar försedda med de äldre 350Zs inte Canadian Motor Standards Vehicle Safety (CMVSS) avsnitt 210, som omfattar förankring av bilbälten location krav. Hittills införselregler kan erhållas på RIV hemsida.
2

Kontrollera om du är berättigad till en RIV undantag. Tillfälliga invånare, till exempel studenter, besökare som kommer in i landet för mindre än 12 månader, individer med arbetstillstånd för 36 månader eller mindre, diplomater, besöker tvingar personal, amerikanska pre-clearance personal och deras anhöriga är undantagna.

Billiga 3

Skaffa minns clearance för din Nissan 350Z före inresan Kanada. Minns clearance dokument kan erhållas från tillverkaren som en bokstav, en utskrift från en amerikansk eller kanadensisk återförsäljare databas, eller som en utskrift från en tillverkares webbplats. Handlingar är giltigt upp till 30 dagar för import.
4

Kontrollera bilens historia före import. Alla märken förutom US Clear, Original, Clean, Normal och ingen kan innebära problem för dig när du försöker att licensiera bilen i en kanadensisk provins. Till exempel, översvämning skadade bilar är olagligt att köra i Kanada. Webbplatser som utför en kontroll bilmärke för en avgift inkluderar AutoCheck, Carfax och CarProof. Om 350Z har en skadad varumärke, kontakta provinsen du planerar att bo i för att se till att bilen kan licensieras.
5

Ge US Customs and Border Protection 72 timmars varsel av fordonet är permanent exporteras. För detta måste du lämna in handlingar fordonets titel, registrering och försäljning kvitton till CBP kontor på din valda gränsövergång.
6

Fyll en Canada Border Services Agency (CBSA) Fordon Import Form ( VIF) Form 1 före gränspassagen. Presentera CBSA med titeln dokument, registreringen och försäljning kvitton tillsammans med blanketten.
7

Betala några RIV avgifter som gäller. Från och med oktober 2010 var RIV registrering avgiften $ 195. CBSA Grön Levy punktskatt är också betalas vid inträde på bilar som har en bränsleförbrukning på 13 liter per 100 km (ca 18,2 miles per gallon) eller mer, vilket kostar från $ 1000 och uppåt.

Luftkonditionering punktskatt för $ 100 är också betalas till CBSA vid gränsen. Slutligen är Varor och tjänster skatt (GST) betalas på 350Z, beräknas med hjälp av GST på 5 procent, amerikanska försäljningspriset och försäljning skatt som redan betalats på bilen.
8

Presentera Nissan 350Z för en RIV inspektion inom 45 dagar från dagen för införseln vid en inspektion center som du väljer. En lista över Inspection Centers kan hittas på RIV hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136526.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.