Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2005 Nissan Altima Fyrcylindrig Sedan 4D specifikationer

Nissan Altima hade sin interiör helt omgjorda för 2005. Även uppgraderade Altima modeller marknadsförs med en mer kraftfull 3,5-liters V6-motor, den grundläggande modellen och den något uppgraderade S-modellen kom med en fyrcylindrig motor som positivt jämfört med Altima huvudkonkurrenter, Honda Accord och Toyota Camry. Motor och prestanda Specs

2005 Nissan Altima S drevs av en 2,5-liters rak fyrcylindrig motor som lägger ut 175 hästkrafter. Den hade en fyra-växlad automatlåda, men en manuell växellåda var också tillgängliga. Den Altima S hade MacPherson hjulupphängning och multi-link fjädring bak, med framhjulsdrift. Det hade främre ventilerade skivbromsar och bak skivbromsar. Addera modell Exterior Specs

2005 Nissan Altima S kom med alla season däck och 16-tums hjul stål. Den hade också intermittent vindrutetorkare med en eluppvärmd bakruta.
Interiör Specs

2005 Nissan Altima S kom standard med luftkonditionering med filtrerad luft. Instrumentation inkluderade en låg bränslenivå, en klocka och en varvräknare. Det hade elektriska fönsterhissar, makt dörrlås och eldrivna sidospeglar. Säkerhetsfunktioner ingår förare och passagerare fram krockkuddar, säkerhetsbälten med kraftbegränsare och bältessträckare, en Whiplash Protection System, huvudstöd, en motor startspärr, en nödsituation trunk release, barn ankare sits, och barnsäkra lås. Finns lagring ingår mugghållare, dörrfack, front-ryggstödet lagring, en Takkonsol och en främre mittkonsol. Innerbelysning ingår last ljus och läslampor. Nissan Altima S hade farthållare, ett tilt ratt, och en fjärrkontroll trunk release. Dess ljudanläggning ingår en AM /FM-radio, CD-spelare, och stöldskydd för ljudsystemet.
Alternativ finns

fyra hjul ABS fanns tillgängliga som hantering och säkerhet option på 2005 Nissan Altima S. Exteriör finns som alternativ med 16-tums hjul med antingen legering eller krom legering, dimljus och strålkastare med automatisk on /off funktion. Audio uppgraderingar ingår en CD-växlare, ett Bose högtalarsystem, satellitradio, en multifunktionell fjärrkontroll och ljud kontroller placerade i ratten. Extra säkerhetsfunktioner som finns inkluderade sidokrockkuddar och huvudet krockkuddar som finns i fronten och bak. Andra valfria inredningsdetaljer tillgängliga ingår läderklädsel ratt, en makt soltak, en el-manövrerad förarstol, en upplyst sminkspegel och en färddator. De flesta av dessa valfria funktioner var tillgängliga via SL-paketet, som skulle kunna läggas till 2005 Nissan Altima S. SL-paketet ingår också lädersäten, uppvärmda förar-och passagerarsätet, ett lastnät, uppvärmda sidospeglar, en automatisk avbländning backspegeln och fjärr fönster drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136779.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.