Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man återställer sensorn däcktrycket på en 2006 Chevy Impala

Bil däck ska vara pumpade till rätt tryck nivå, denna nivå brukar anges på sidan av däcket i pounds per kvadrattum (PSI). Om du kör en bil med tryck som är för högt, du förlorar dragkraft och förkorta bromssträckan. Trycket som är för låga orsakar slitage tidigt och tåren på däcket och minskar bränsleekonomi. Chevy impalasna har en bildskärm däcktryck för att säkerställa att däcken kvar på korrekt uppblåsning nivå. Sensorn förblir tänd tills du pumpa däcken till rätt tryck. Saker du behöver
ringtryckmätaren
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Ta däckets ventil lock och använd en mätare däcktryck att kontrollera inflationen nivå. Jämför avläsningen till optimal PSI anges på däcksidan.
2

Fyll däcket med en kompressor. Vissa kompressorer kan du ställa in ett visst tryck nummer och kommer att blåsa till den nivån, annars pumpa luft i däcket, periodvis med lufttrycksmätare att kontrollera när det optimala trycket uppnås Addera 3 <. p> Ersätt på ventilhatten. Upprepa stegen ovan för de återstående tre däck.
4

Starta bilen och börja köra. Om du pumpade däcken till rätt nivå, kommer däcket sensorn återställs, och varningslampan slocknar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135970.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.