Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Cylinderhuvud Failure

Cylinderhuvudet är ett gjutjärn eller aluminium gjutning fastskruvade ovanpå motorblocket. Det är en av de mest kritiska komponenterna i förbränningsmotorer. Cylinderhuvudet tätar cylindrar och förbränningskammare hos motorn . Sprickbildning topplocket kan leda till allvarliga motorskador . Överhettning

Köra motorn med otillräcklig kylvätska kan leda till allvarlig överhettning , vilket kan leda till topplock misslyckande . Stress är placerad på alla metallkomponenter när motorn överhettas . Detta kan leda till att topplockspackningen att misslyckas , vilket kan leda till skevhet eller svullnad i topplocket .
Dålig installation

Topplock fel kan uppstå om det finns svagheter i metallen eller om cylinderhuvudet är felaktigt installerat . Felaktig montering består av att använda fel topplockspackning , inte inriktning av packningen korrekt eller inte är ordentligt rengör ytorna hos cylinderhuvudet och motorblocket. Detta kan leda till sprickor i topplocket .
Blandade material

motorer många nya bilar har delar tillverkade av två typer av metal.The motor block, skulle utgöra gjutjärn och cylinderhuvudet aluminium. Dessa metaller expandera och kontrakt i olika takt , vilket kan leda till sprickor i topplocket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136344.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.