Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Suzuki Baleno specifikation

Michio Suzuki grundade sitt företag 1909 och dess huvudsakliga fokus var industriella vävstolar , men Suzuki bytte företaget namn till Suzuki Motor Company 1955 när hans uppmärksamhet vände sig till motorcyklar och bilar . När Suzuki byggde sina vävstolar de var byggda för att hålla, vilket innebär att han inte har tillräckligt med kunder för att ha en växande verksamhet . Den första bilen byggd av Suzuki var ett 1955 lätt bil . Företaget fortsatte att producera motorcyklar och bilar som var kända för sin tillförlitlighet . Suzuki Baleno är en annan i Suzukis långa listan av bilar . Storlek

Suzuki Baleno är 166,3 inches lång och 66,5 inches bred . Den har en hjulbas på 97,6 inches , med en främre koll på 56,7 inches och en bakre spårvidd 56.5 inches . Suzuki Baleno är 54,7 inches lång och väger 2114.5 pounds . Den har en markfrigång på 6,1 inches . Bilen har fyra dörrar och en bränsletank som rymmer 13,5 liter .
Transmission , bromsar och fjädring

Suzuki Baleno har kuggstångsdrivna styrning och har framhjulsdrift . Den har en vändradie på 32,2 meter . Både främre och bakre stötdämpare är I.MS.CS. Bromsarna är ventilerade skivor trummor .
Motorspecifikationer

anpassningen av Suzuki Baleno motorn är tvärgående . Det har vattenkylare och har en enkel överliggande kamaxel . Den har fyra cylindrar med fyra ventiler per cylinder . Motorns slagvolym är 97,03 cubic inches . Hålet i motorn är 2,95 inches medan slaget är 3,54 inches. Den kompressionsförhållandet är 9,5:1 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136502.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.