Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Anpassad Chrysler 300 Exterior Paint Styles

Ända sedan produktionen av Chrysler 300 inleddes 2005, har bilen varit en favorit för entusiaster som söker en mycket anpassad åktur. Bilens höga midjelinjen, smala fönsteröppningar och högt galler skapa utseendet av en betydligt dyrare bil. En av de mest personliga sätt att skapa en egen look för någon bil, särskilt denna fyradörrars saloon, är att lägga till en högspecialiserad lack som inte kan vara resultatet av en fabrik spec ark. Två-Tonar

En smickrande färg stil för denna bil är en tvåtons-färg system. Ett av de säkraste sätten att skapa detta är att använda en primär färg och accentuera den med en neutral ton. Chrysler 300 är lyxigt utseende lämpar sig till denna klassiska stil, vilket väcker de ståtliga lyxiga sedaner i det förflutna. Du kan ytterligare förbättra denna look genom att lägga en vinyl tak som matchar färgen på den nedre halvan av bilen.
Pearl Finish

Massor av lyx sedans kommer från fabriken med en pärla finish. Lägga detta tillför ett stänk av subtil elegans och gör bilen ser mer exklusiva.
Candy Paint

candy färg behandling tillför en exotisk utseende till någon bil , men på en stor, nära-lyx fordon denna lack poppar egentligen. En djup yta är karakteristisk för candy färg, och gör att det ser som om du skulle kunna nå in i färgen. Ljusa färger går ofta med denna yta, men mer neutrala toner kommer att fungera med det också. Addera Chameleon

För en ännu mindre reserverad utseende för din Chrysler 300, överväga en kameleont lack. Dessa måla jobb "varumärken är deras färgskiftande naturen i solljus. En mängd färger kommer att svara på den här tekniken och det tillför en nivå anpassad elegans som få måla stilar kan erbjuda.
Chrome

Chrome måla jobb lägger en distinkt modern titta. Måla fordonets krom medan dess kromdetaljer intakt kan göra ett djärvt svartvitt påstående, men de som söker en stark, kontrastrik look bör överväga att svärta den befintliga kromade utsmyckningar för att göra Chrome kroppen färg pop ännu mer.

Matte

En look som uppstod i slutet av 2000-talet som en populär färg system på high-end fordon är den matt finish. Detta avtrubbade finish gör betraktaren verkligen fokusera på grillework, ljusbehandling och fälgar. Matte finish kan komma i vilken färg du vill, men svart och grått brukar vara de vanligaste färgerna för dem som väljer detta system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138243.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.