Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur får man en instruktionsbok för en 1998 Cadillac Deville

Om du har förlorat ditt Cadillac Deville bruksanvisning, eller din begagnade köpet inte innefattar något, ger GM ett online ägare centrum med nedladdningsbara manualer för många bilar, inklusive 1998 Cadillac Deville. Om du behöver en papperskopia, kan du skriva ut PDF eller kontakta en Cadillac-återförsäljare. Inte alla återförsäljare kommer att kunna hjälpa ordning en manual, men om du ringer olika återförsäljare du kan hitta en som kan. Klicka på "hitta en återförsäljare" länken på Cadillac hemsida för att hitta en lista över lokala återförsäljare. Instruktioner
1

Bläddra till GM Owners Center webbplats. Klicka på "SIGN IN"-knappen. Ett pop up-fönster öppnas så att du vet att du reser till ett Yahoo! webbplats. Klicka på "Fortsätt."
2

Logga in på sajten med ditt Yahoo!-ID. Om du inte har ett konto klickar du på "Registrera dig" länken längst ned i loggen-in-box.
3

Läs villkoren för GM ägare Center, då Välj "Jag godkänner" alternativet längst ner och klicka på "Fortsätt."
4

Välj "By, Gör, Year"-fliken längst upp på sidan. De övriga flikarna kan du leta upp din bil med din adress eller VIN-nummer. Välj "1998", "Cadillac" och "Deville" från drop-down rutorna till vänster, i den ordningen. Ditt efternamn och postnummer krävs inte. Klicka på "SE UPP FORDON" knappen.
5

Klicka på "Lägg till detta fordon" knappen i mittpanelen. Ett formulär visas. Fyll all information som du vill. Ingenting som inte redan är ifyllt krävs. Avmarkera kryssrutan till vänster om du inte vill ta emot e-post från GM. Klicka på "Slutför" och sedan "Fortsätt."
6

Klicka på "Bruksanvisningar" fliken halvvägs ner på sidan. Klicka på "Bruksanvisning" länken för att öppna en kopia av bruksanvisningen i PDF-format. Om du behöver en PDF-läsare, besöka Adobe Reader nedladdningssida. (Se resurs 2) katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136077.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.