Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man använder en Mercedes S430 CD-spelare

Mercedes-Benz S430 Compact Disc (CD) spelare har en cd växlare. Cd-växlaren sitter bakom luckan på vänster sida i bagageutrymmet. Alla CD-spelaren och CD-växlaren kan drivas med en kombination av multifunktionsratten knappar och knappsatser som ligger i mitten av instrumentbrädan - Cockpit Management and Data (COMAND) System. Trycka på knappar på ratten ändrar displayen i hastighetsmätaren. Instruktioner
1

Ta ut cd-växlaren. Skjut CD-växlare dörren till höger och tryck på "eject"-knapp, som är märkt "EJ". Tidningen kommer att mata. Ta ut magasinet och dra ut facken. Placera CD-skivor i varje magasin urtag med varje CD etiketten uppåt. Skjut tillbaka kassetterna i magasinet i den riktning som visas av pilen.
2

Skjut magasinet i växlaren och stänga CD-växlare dörren.
3 < p> Slå på radion och välj CD-spelaren på COMAND knappsats, som ligger i mitten av instrumentbrädan.
4

Tryck ett nummer på COMAND knappsatsen för att välja en CD. Till exempel, tryck på "5" för att välja magasin 5.
5

Tryck på ratten "meny"-knapparna tills "Audio" etiketten visas i hastighetsmätaren. "Meny" knapparna är de två knapparna längst ner till vänster om ratten. Ikonerna ser ut som två lådor ovanpå varandra. En knapp väljer nästa meny, medan den andra knappen väljer föregående meny.
6

Tryck på "Up" eller "Down" --- de är kluster av knapparna ovanför "menyn" Knapparna på vänster sida om ratten --- tills "Operate CD-spelare" funktionen visas. Det spår som spelas visas på displayen. Texten "CD" med en siffra bredvid den anger CD-facket som spelas. Till exempel, "CD5" indikerar magasin 5. Etiketten nedan som visar det spår som spelas. Till exempel, "Spår 1" indikerar det första spåret.
7

Tryck på "Up" eller "Down"-knapparna på ratten för att välja önskat spår.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136040.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.