Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Buick LeSabre Radio Instruktioner

Buick LeSabre radio varierar beroende på bilens årsmodell, men de grundläggande instruktionerna är likartade. Den skisserade förfarandet är specifikt för den sista generationen Buick LeSabre, som tillverkades mellan 2000 och 2005. Vissa LeSabres har en CD-spelare, andra har en kassettbandspelare, andra har en kombination enhet som innehåller både. Alla LeSabre radioapparater har AM-och FM-banden. Instruktioner
Lyssna på musik
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset. Dra runt motorn. Radion ska sättas på automatiskt. Om den inte gör det, tryck på knappen "Vol" knappen för att slå på strömmen.
2

Välj frekvensband förknippas med den musik du vill lyssna på. Om du vill lyssna på FM-bandet, tryck på "Band" tills displayen visar "FM". Om du vill lyssna på AM-bandet, tryck på "Band" tills skärmen visar "AM".
3

Vrid "Tune"-ratten åt höger för att flytta ratten. Var uppmärksam på skärmen. Detta gör att du vet vilken station du lyssnar på. För att ringa tillbaka, vrid "Tune"-ratten åt vänster.
4

in en CD för att lyssna på en CD. Skivan spelas upp automatiskt. Tryck på "Seek >>" knappen för att hoppa framåt till nästa spår. Att flytta till ett föregående spår, tryck på "<< Seek"-knappen.
5

Sätt ett kassettband för att lyssna på den, om din Buick LeSabre radio har en kassettspelare. Se till att bandets sida av kassetten är vänd åt höger. Använd "söka"-knapparna om du vill spola framåt eller spola tillbaka bandet. Tryck på "Side"-knappen om du vill vända över till den andra sidan av kassettband. Addera Inställning av förinställda stationer
6

Tryck på "Band" knappen att välja önskat band. Använd "Tune" ratten för att välja den radiostation som du vill spara i minnet.
7

Tryck på knappen märkt "EQ." Tryck sedan och håll den förinställda knapp som du vill programmera till den specifika radiostation.
8

Upprepa för varje förinställd radiostation som du vill spara i minnet. Du kan spara upp till sex förinställningar för varje band.
Ställa klockan
9

Titta noga i det övre högra hörnet på radion. Du ser en liten "H" och "M"-knappen. Du kommer att använda dessa för att ställa in Buick LeSabre klocka.
10

Tryck och håll "H" för att ställa in timmen. Släpp knappen när klockan når rätt timme.
11

Tryck och håll "M" för att ställa in minut. Släpp när minuten är korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136070.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.