Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2009 Mazda hastigheten 3 specifikation

Den Mazdaspeed3 är kombi versionen av Mazda 3. Speed ​​3 tar Mazda 3 och lägger till en turboladdad motor som vevar upp till en sensationell 263 hästkrafter och 280 pund fötter vridmoment. Dessutom kommer den hastighet 3 även med tillsats av hängslen för att minimera flex under aggressiv kurvtagning. Med kraftfull acceleration och utmärkta köregenskaper kontroll, gör Snabbhet 3 fyrdörrars halvkombi bilen en rolig och trevlig resa för bruksbil. Performance Specs

2009 Hastighet 3 består av en 2260-kubik cm och 2,3-liters rak fyra-front motor som drivs med fyra ventiler per cylinder. Den innehåller en turbokompressor som hjälper till att öka tätheten av luft som kommer in i motorn för att skapa mer kraft för bilen. Modellen går upp till 263 hk vid 5.500 rpm. Den har en 14,5-liters main blyfri bränsletank och direktinsprutade bensinmotorer bränslesystemet.
Handling Specs

Speed ​​3 är utrustad med en fyrhjulsdriven anti break systemet, med fyra skivbromsar som inkluderar två ventilerade skivor. Ett elektroniskt antispinnsystem bidrar till att stödja säkerheten i fordon stabilitet genom att upptäcka och minimera sladd, och en strut framvagn system hjälper till att styra vinkeln på fordonets hjul för kvalitet bil hantering.

Exteriör Specs

yttermått Speed ​​3 är 176,8 inches lång, 69,5 inches bred och 57,7 inches hög. Fordonet levereras med standard 18-tums hjul och däck prestanda. Fysiska funktioner inkluderar formning karossida kropp färgad främre och bakre stötfångare samt glimmer färg. Fordonet kommer också med främre dimljus, projektor beam lins halogenstrålkastare glödlampa, vindrutetorkare med variabel intermittent torka och en takspoiler. Addera Interiör Specs

inre mått av fart 39.1 inches i främre utrymme, 38,4 inches i den bakre utrymme, 53,8 inches i främre höften rummet, 52.5 tum i bakre höften rummet, 41.1 tum i främre benutrymme, 36,3 tum i bakre benutrymme 54,9 i den främre axeln rummet och 54,0 inches i den bakre axeln rummet. Det finns sittplatser för fem. Förarstolen har höjdjustering, svankstödsinställning och reglerbara aktiva nackskydd. Interiör funktioner inkluderar luftkonditionering med klimatkontroll, främre fönsterhissarna med en knapptryckning, ljudsystem med AM /FM, CD-spelare som läser MP3, sex högtalare, golvmattor och mugghållare för fram-och baksäte.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137069.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.