Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1990 Nissan Sentra specifikation

Nissan Sentra är en basmodell av Nissan sedaner som kostar mindre än andra modeller av Nissan bilar i samma stil, som den Nissan Maxima eller Nissan Altima. På 1990-modellerna, kom Nissan Sentras i ett antal olika modeller, allt från XE sporten modellen Coupe modellen till sedan och XE-modeller sedan, alla med nästan identiska specifikationer. Motorspecifikationer

Alla 1990 modeller av Nissan Altima har identiska specifikationer för sina motorer och makt, vilket inte är så mycket att tala om. Varje bil har en 1,6-liters rak fyra motor med 90 hästkrafter, plus 96 foot-pounds av vridmoment.
Transmission Specifikationer

Specifikationer för överföring på 1990 Nissan Altima bilar varierar mellan modell, baserat på vilken typ av transmission människor gillar att köra bil. Den XE Sport modell av Nissan Altima har en vanlig femväxlad manuell växellåda och valfria tre-växlad automatlåda, liksom XE coupe och XE sedan. Basen modell av Nissan Sentra Sedan har bara en fyra-växlad manuell växellåda, och XE-modellen bara har en femväxlad manuell växellåda.
Bränsle Specifikationer
p Alla modeller av 1990 Nissan Sentra får nästan identiska bränsleekonomi, eftersom de alla har samma vikt och identiska motorer och makt. Den XE Sport, SE Coupe, XE Sedan och XE-modeller får 28 miles per gallon i staden och 36 miles per gallon på motorvägen i genomsnitt, vilket gör dem till en mycket ekonomisk bil att köra. Endast basen sedan får en annan bränsleekonomi med 29 miles per gallon i staden i genomsnitt.
Passagerare Specifikationer

1990 modeller av Nissan Sentra har olika antal av dörrar och sittplatser för sina passagerare. Den XE Sport och SE coupe har bara två dörrar och plats för fyra passagerare. Basen Sedan och XE modellerna Sedan har två dörrar och plats för fem passagerare, medan XE modellen har fyra dörrar och plats för fem passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136661.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.