Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mercedes S550 Extra Options

Mercedes är ett varumärke synonymt med lyx. I själva verket är lyx i modellnamnet för märkets populära S-klass. "S" är kort för det tyska ordet "Sonderklasse," vilket ungefär betyder att "särskild klass." Kostnaden för Mercedes S550 speglar också sin lyx: 2010 års modell startar på $ 91,000. Extra funktioner bara lägga till denna baslinje. Färger och ytor
lädersäten är standard i 2010 års Mercedes S550.

2010 Mercedes S550 levereras med nio olika alternativ för utomhusfärg. Åtta av dessa alternativ kommer utan extra kostnad. Den "Diamond White" finish kommer du tillbaka en annan $ 795. Alla alternativ för S550 interiören är läder. Det finns tre olika färgalternativ. Varje färgval kommer med en standard alternativ och en premie alternativ. Den premium alternativen kostar en extra $ 1350. Valnöt trim är också ett alternativ, men det finns ingen extra kostnad.
Paket alternativ
DVD-spelare är en populär add-on funktionen.

2010 S550 har sju olika paket alternativ och undergrupper. Välja en hindrar inte dig från att välja en annan. Men vissa funktioner i dessa paket överlappar varandra. Det paket kostar mellan $ 2450 och $ 6550.

Det första alternativet är "4Matic" all-wheel drive. Detta är främst en säkerhet alternativ. Den använder elektronisk stabilitetskontroll och antispinnsystem att övervaka och förbättra bilens kontakt med vägen.

"Premium 2 paket" innehåller funktioner för att göra körupplevelsen mer bekväm. Den har en backkamera, massera framsäten, keyless inresa och tändning, och parkering funktioner vägledning. En delmängd av detta paket är "Driver Assistance" alternativet. Den innehåller blind fläck bistånd och andra säkerhetsåtgärder. En annan undergrupp är "Rear Seat Entertainment" paket. Detta inkluderar två dvd-spelare som finns på baksidan av de främre nackskydden
p Det finns två olika sport paket:. "Sportpaket" och Sportpaket Plus. Båda inkluderar sport styling, men de "plus" uppgraderingar Alternativ 19-tums lättmetallfälgar till 20-tumshjul.

Det sista alternativet är "Rear Seat Package", som adderar fyra-zons klimatanläggning och åtta -vägs power-justerbara säten längst bak i bilen.
Övriga alternativ

Bland de många andra alternativ som finns, någon förändring bilens utseende, såsom såsom krom dörrhandtag skär. Andra gör bilen säkrare, däribland "Active Body Control" stabilisering paket. Många gör bara upplevelsen mer behaglig, såsom uppvärmda ratten eller power baksätet markiser.
Extra Gear


Om du köper dina Mercedes direkt från återförsäljaren, kan du också lägga på tillbehör till ditt inköpspris. Dessa tillbehör är inte en del av själva fordonet och inte tillverkas av Mercedes-Benz eller något av dess dotterbolag. Dessa inkluderar en dockningsstation för iPod vagga och SD-minneskort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136103.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.