Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du jämför en 2005 Acura Tl & TSX Rl

Acura är det lyxiga märket för japanska biltillverkaren Honda. Under 2005 producerade Acura två liknande utseende fordon, TL och TSX. TL-modellen var något längre i längd och motorns prestanda var bättre, vilket var den främsta orsaken till prisskillnaden mellan de två. Några fysiska egenskaper som de två isär i utseende. Många av bilarnas skillnaderna ligger i motor och mekaniska komponenter. Instruktioner
1

Leta efter en något längre hjulbas på TL-modellen. TL hade en hjulbas på 107,9 inches och TSX var 105,1 inches. TSX stammen var något större också, men det var knappt märkbar för blotta ögat.
2

Undersök bakljusen. De TL bakljus är rektangulärt formade, och linda runt konturen av den bakre och sidan av fordonet. TSXEN bakljus göra samma sak, men har spetsiga kanter runt sidan av fordonet, i motsats till den rektangulära formen, och är tunnare. På TSX, bakljusen sträcker sig till den främre kroppen av stammen också.
3

Leta efter skillnader i motordelarna. TL kom utrustad med en standard 3,2-liters V6-motor med 270 hästkrafter, och TSX producerades med en mindre kraftfull, men mer bränsleeffektiva, 2,4-liters V4 motor med 200 hästkrafter.
4

Lägg märke till skillnaderna i den bakre delen av fordonet. TL hade en sportigare look med en trunk kant något böjd uppåt och rektangulära avgasrören. TSX hade en enklare rundad och formad bål design. TSX avgasrören var krom, lager och runda.
5

Undersök hjulen. En fem-ekrad lättmetallfälg designen var standard på TL, och en sex-ekersdesign presenterades på TSX. Titta på den främre stötfångaren också. Den nedre delen av TSX stötfångaren har en öppen cutaway-typ designen nära där kylaren skulle bli. Ytterligare cutaways på vänster och höger finns det i stället för valfria dimljus. TL stötfångaren har cutaways för dimljus, men de är smalare och längre än TSX cutaways.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137218.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.