Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Om 2003 Saturn ION

Saturn Corporation började livet som en General Motors dotterbolag 1985. Varumärket var framgångsrik under en tid, men blev en av de många offren för den lågkonjunktur som inleddes i slutet av 2007, när dess moderbolag slutare vissa underpresterande varumärken. All produktion på Saturns stoppades före utgången av 2009. Den Saturn Ion var en bil som var i produktion från 2003 till 2007. Det erbjuds anständiga gas körsträcka, ett antal olika alternativ och bekvämligheter, och både en coupé och fyrdörrars version. Historia

Saturn Ion infördes vid i mars 2002 Auto Show i New York. Det var en del av en uppställning av bilar avsedda att ersätta Saturnus S-serien, men det är större och längre än de modeller var. Ordföranden för GM Nordamerika på tiden, Gary Cowger, krediteras Ion och andra Saturn-modeller med ha olika överklagande från hans företags andra erbjudanden, som anger att 79 procent av Saturn ägare under 2002 skulle ha kört ett fordon från en av GM: s konkurrenter om Saturn varumärket inte existerar.
Tillgängliga Joner

2003 Saturn Joner erbjuds två coupe versioner och tre fyrdörrars versioner sedan, varierar i pris från $ 11.430 till $ 15.530 (original MSRP). Konsumenterna kan välja mellan en en-hastighet kontinuerligt variabel transmission, en fem-växlad automatlåda och en femväxlad manuell växellåda. Alla de 2003 Joner kom med en 140 hästkrafter, 2,2-liters motor.
Fuel Economy

2003 Saturn Ion fick mellan 24 och 26 miles per gallon i stadens villkor, och 32 33 Miles per gallon på motorvägen. Alla bilarna tog regelbundna bränsle
färger och andra alternativ

2003 Saturn Ion kom i sex färger:. Blått, silver, svart, vitt, rött eller orange . Interiörer kom i mörkgrå eller brun, läder eller tyg. Andra alternativ med ett låsningsfritt bromssystem, huvud-och side-gardin krockkuddar, en bakre spoiler, makt soltak och en premie ljudsystem.
Standard funktioner och annan information
< p> Standard funktioner för 2003 Saturn Ion har en femväxlad manuell växellåda med överväxel, framhjulsdrift, främre och bakre spiralfjädrar, 16-tums hjul, speglar makt, manuell luftkonditionering, farthållare och automatisk låsning dörrar.

Det fanns fyra återkallelser för 2003 Saturn Ion, avseende yttre belysning, blinkers, elektriska fönsterhissar och dess bränslesystem, men inga större säkerhetsproblem.

Liknande bilar från 2003 inkluderar Ford Focus, Dodge Neon, Honda Civic, Pontiac Vibe, Mazda Protege och Nissan Sentra.
Aktuellt andrahandsvärde

Enligt Kelley Blue Book är 2003 Saturn Joner säljer nu från $ 5.000 till $ 6450, beroende på deras körsträcka, historia, tillstånd och andra faktorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135974.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.