Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur bli av fukt i min bil

Fukt finner sin väg in i bilen i en mängd olika sätt. Ändå är en av de vanligaste scenarierna när du lämnar din bil fönster öppna och man oväntat regnar inuti det. Regnet suger stoppning och mattan, och lämnar dig med en våt röra som du behöver för att rensa upp så snart som möjligt för att undvika mögeltillväxt och unken lukt från att utvecklas. Saker du behöver
Handdukar
Förlängningssladd
Hårtork
Bakpulver
Vakuum
Kommersiell lukt absorbator eller briketter
Visa fler instruktioner

1

Identifiera de områden där fukt är närvarande genom att känna på bilens klädsel, golvmattor och matta med händerna. Ta bort golvmattor och placera dem i ett soligt område att torka om de är blöta.
2

Blot våta områden med handdukar för att suga upp så mycket fukt som möjligt. Anslut en förlängningssladd till ett vägguttag och anslut sedan en hårtork i sladden. Torka de områden av bilen som påverkas av fukt med hårtork. Addera 3

Strö en ljus, jämn beläggning av bakpulver över din matta och klädsel för att eliminera lukter. Arbeta bakpulver i mattan med händerna och lämna den där i 24 timmar. Dammsug upp bakpulver med en industridammsugare på en self-serve biltvätt för bästa resultat.
4

Placera en kommersiell lukt absorbator i ryggen eller främre golv styrelse bilen eller fem eller sex kol briketter under varje stol att absorbera fukt och lukt. Lämna dessa produkter på plats tills du inte längre känner någon obehaglig lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135976.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.