Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man registrerar en ny skoter

Skotrar finns i en mängd olika stilar och makt. Om din scooter är kapabel att gå över 45 miles per timme eller har en VIN (chassinummer), så kommer du förmodligen att få det registrerat. Du ska behandla köra en skoter som kör något annat motorfordon, vilket innebär att du behöver för att få den registrerad och försäkrad. Även om ingen universell uppsättning regler finns för registrering skotrar, finns det några generella riktlinjer som kan (och bör) följas. Saker du behöver
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Få all information om din skoter du kan, inklusive märke, modell och VIN (chassinumret ). Om du är osäker på någon av denna information, kontakta den återförsäljare som du köpte den.
2

Kontakta Department of Motor Vehicles (DMV) för ditt län för att ta reda på kraven för att erhålla en skoter registreringen. Reglerna varierar från staten, och i vissa fall kan du behöva ha ett motorcykelkörkort, samt vara 16 år eller äldre. Men i vissa fall behöver du inte ens behöver en registreringsskylt.
3

Besök DMV kontoret eller logga in på deras officiella hemsida för att få den nödvändiga pappersarbetet för att förvärva en registrering.
4

Fyll i registreringen pappersarbete och returnera den till den lokala DMV kontoret. Du kommer också att få betala en avgift, och i vissa stater, få bilen kontrollerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120598.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.