1997 Dodge Caravan specifikation

Dodge Caravan är en familj minibuss tillverkas och distribueras av Dodge. I produktion sedan 1984, är det Dodge Caravan en viktig del av Dodge fordon lineup som 2011 modeller. I 1997 års utgåva kan köpas från begagnade bilhandlare och online. Vagnen är särskilt anpassad för stora familjer och är utrustad med många funktioner för att hålla förarna trygg och bekväm utan att offra prestanda. Motor

1997 Dodge Caravan är utrustad med en 2,4-liters, fyrcylindrig radmotor med med fyra ventiler per cylinder. Motorn genererar 150 hästkrafter vid hastigheter på 5200 rpm och 167 ft-lb av vridmoment vid 4.000 rpm. Den borrning och slaglängd av motorn är 87,5 mm med 101 mm och har en 9.4:1 kompression ratio.The fysiska funktioner i motorn inkluderar en lättmetall huvud och en gjutjärn blocket. Dessutom har Caravan bränsletank en kapacitet på 20 liter och använder vanlig blyfri bensin.
Transmission och Suspension

1997 Dodge Caravan är utrustad med en treväxlad automatisk växellåda. Den minivan har ett fjäderben fram med en krängningshämmare och spiralfjädrar och en balk bak fjädring med bladfjädrar. Hjulen inkluderar två skivbromsar, inklusive två ventilerade skivor. Fordonet har en 3.19:1 axel ratio. Ytterligare exteriöra funktioner inkluderar en halogenlampa enda strålkastare fram och bak stötupptagande stötfångare och fasta bakrutor som utåt öppna en fjärdedel av en tum.
Safety

De 1997 Dodge Caravan har några säkerhetsfunktioner inbyggda i varje modell. Minibuss ingår spärr säkerhetsdörrhängare som endast kan öppnas utifrån. Vagnens hjul är skyddade med ett låsningsfritt bromssystem. I interiören, krockkuddar distribuera på förar-och passagerarsidan fram sidor av fordonet. Elektroniskt styrda lås och fönster också ingår i 1997 Caravan. Enligt beräkningar från Environmental Protection Agency (EPA)
Ytterligare specifikationer

har Dodge Caravan en bränsleekonomi på 20 miles per gallon i staden och 25 mpg på landsväg. Interiör funktioner på Dodge Caravan inkluderar ett ljudsystem med AM /FM-radio, luftkonditionering, armstöd i hela minibuss och en fullständig instrumentpanel konsol med öppen förvaringslåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105861.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.