Hur man installerar Trailer lampor på en Caravan

Lägga en dragkrok till din Dodge Caravan kräver installation av en plugg för släpets blinkers och bromsljus. Detta innebär att få tillgång till bromsljuset montering kabelstammen. För de flesta installationer, få tillgång till förarsidan bromsljus montering. Den enda specialitet objekt som behövs för projektet är dubbelhäftande tejp. Köp en trailer kit ljus anslutning för att vara säker på att du får de nödvändiga kontakterna som behövs för korrekt installation av släpvagn sele. Saker du behöver
Tack avdragare
brukskniv
Dubbelsidig
tejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Lokalisera de två plast pushpins inuti hissen gate del av fordonet. Bända pushpins fria från fordonet med en klibb avdragare. Lokalisera den röda låsspärren på ledningsnätet i slutet av selen.
2

Stick en av de spetsiga ändar please avdragare mot röda låstungan och dra ut den. Tryck ned frigöringsspaken och dra selen fri från de lätta sockets. Lägg märke till ledningsnätet passerar genom kroppen av van genom en gummigenomföring.
3

Pull på kabelstammen tills det är tätt och därefter skurit förarsidan av genomföringen med ett verktyg kniv för att möjliggöra släpet ledningsnätet att passera igenom senare i installationsprocessen. Skär flikarna som håller trådarna i genomföringen med mattkniv.
4

Öppna jack lagringsutrymme och bänd de tre pushpins ut med halshornet avdragare. Dra den bakre beklädnaden tillbaka. Var försiktig så du inte skadar den. Detta ger tillgång till ett hål i fordonets kaross. Om tejpen täcker hålet, dra tillbaka den, men ta inte bort den.
5

Route släpet slutet av trådarna från trailern ledningsnätet genom hålet. Säkra omvandlare inuti jack förvaringsfack med dubbelhäftande tejp. Borra ett litet hål i kroppen för jordningsskruven.
6

Anslut trådarna från släpvagnen converter box till bromsljuset montering sele. Anslut jordledningen från converter box till kroppen av van. Återanslut broms sele ljus ledningar till bromsljuset montering och fäst den med den röda fliken.
7

Återmontera den bakre panelen. Säkra monteringen bromsljuset till van med de två plast pushpins. Säkra kablarna som leder till släpet slutet av trailern kabelnätet till bilen med buntband. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105923.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.