Instruktioner för Stow 'n Go Seat i en Dodge Caravan

Dodge Caravan s "Stow' n Go" seat är en funktion som erbjuds till konsumenter som behöver transportera ett stort antal människor, men också kräver lagringsutrymme. Denna funktion ger det bästa av två världar. Den Caravan minibuss har två stolsrader som sittplats sju personer. Inom 30 sekunder, kan du vika både rader i golvet lagring väl att skapa ett plant lastgolv att transportera stora objekt. Instruktioner
andra sätesraden
1

Flytta fram förar-och passagerarsätet fram. Höj armstöden och lägre huvudstöd sätena i andra raden.
2

Lokalisera spärren förvaringsfack ligger på golvet framför sätet. Flytta varje spärren till "låst" position och dra upp den i förrådet spärren för att öppna luckan.
3

Fäll ryggstödet genom att dra i ryggstödet vilstol spak placerad på yttre sidan av sätet. Sätt press när du fäller ner sitsen att försäkra sätet spärras i uppfällt läge.
4

Dra bandet bakåt utgåvan sitter på baksidan av sätet. Detta kommer att tumla sätet framåt in i förrådet. Stäng locket förvaringsfack.
Tredje sätesraden
5

Sänk nackstöden. De bör sättas ned i den fullständiga-down-läget.
6

Leta bandet märkt "1" på baksidan av sätet. Dra denna release bandet att sänka ryggstödet. Dra i remmen märkt med siffran "2" för att släppa ankare.
7

Lokalisera och dra övergång till bandet märkt med ett nummer "3." Tumble sätet bakåt

in i förrådet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105727.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.