Minibuss alternativ

Bekvämligheten och utrymme för en minibuss är händig. Men kanske du söker en lite sportigare rida eller ett fordon som inte är den traditionella fotbollsmamma van. Bilen marknaden erbjuder många spännande alternativ, vissa som får effektiv gas körsträcka och andra som är bara vanlig fantastiska. Biltillverkare har producerat fordon under de senaste åren som är perfekt för familjer, och ändå snygg nog för en utekväll på stan eller en resa till kontoret. SUV

minibussar kan dra många passagerare och erbjuder komfort för föraren. Men många biltillverkare satsar mer på sport utility fordon (SUV). Konsumenter efterfrågar alternativ till minibuss och har ropat för stadsjeepar, enligt ForbesAutos.com. Alternativen omfattar mindre stadsjeepar och hybrider med bättre gas körsträcka, som Ford Escape, GMC Yukon eller Chevy Tahoe. Kvicksilver gör också en elegant hybrid kallas Mariner.
Stora Bilar Till Salu

Många familjer har bantat från skåpbilar till stora bilar för att förbättra gas körsträcka. Aktuella hybrider hjälper bara med gas körsträcka under vissa förutsättningar, till exempel när en förare reser mest i och runt staden. Stora bilar får ofta bättre gas körsträcka på motorvägar. De flesta stora bilar kommer att hålla sex personer, så om du behöver mer kapacitet, kan detta inte vara ett bra alternativ för dig. Dock kan denna storlek bil vara perfekt för en familj på fyra eller mindre och ändå ha lite extra utrymme för vänner.
Delningsfilter

En ny stil av bil är född i de senaste åren är en crossover, som liknar en modell mellan en bil, minibuss och SUV. Ford Edge var en av de första konceptbilar med detta motiv. Andra bilar med crossover utseende och känsla inkludera Chevy Equinox och Dodge Journey.These delningsfilter brukar sitta högre upp, som liknar en känsla av en SUV eller liten pickup, men har utseendet och utformningen av en bil. Senaste recensioner i ForbesAutos.com visar några av dessa fordon har tre stolsrader liknar en SUV. Detta ger utrymme för sju eller åtta passagerare i stället för den vanliga sex. Delningsfilter har också solida siffror gas körsträcka och alternativ som inkluderar all-wheel drive.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105588.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.