Hur du sätter en Van Into en handikappad Van

Turning en skåpbil till en handikappad åtkomligt van ger personer med funktionsnedsättning frihet att gå platser själva. Att vara oberoende är viktigt för alla människor, så att de kan integreras i samhället, och körning är en viktig del av detta. Fabriksinstallerad av proffs, handikappade-tillgängliga konverteringar och anpassad utrustning bidra till att bana väg för ökad självständighet för dem som behöver det. Instruktioner
1

Prata med en professionell rörlighet konvertering återförsäljare för att avgöra vad den funktionshindrade individen behöver modifieras på van. Detta är viktigt att veta så korrekta ändringarna kommer att göra van användbara.
2

Installera en sida-in ramp som gör att personen i rullstolen möjlighet att köra bil eller vara en passagerare. Lägga till en överföring säte ger bekväm överföring inne i van, från rullstolen till antingen förarens eller passagerarnas sittplatser.
3

Montera en skoter lyft om den funktionshindrade individen kan säkert överföra in och ut ur förarsätet. Hissen monteras bakom framstolarna. Med hjälp av en fjärrkontroll, kommer hissen att flytta skotern ur glidande, förarsidans dörr, i läge för överföring från förarsätet till skotern.
4

Installera en roterande fordonsindustrin system för att underlätta positionering in i förarsätet när det är för hög för att komma åt. Detta system kommer att vända och sänk sitsen till en nivå där den funktionshindrade individen kan säkert överföra, lyft sedan, individen och sätet till körläge. Detta system används med en fjärrkontroll så individer kan använda den för att vara oberoende. Fråga din lokala rörlighet återförsäljare var att hitta en certifierad specialist Driver Rehabilitering (CDR)
5

. Denna individ är utbildad för att bestämma den bästa kör kontroller för din situation. CDR kan erbjuda utbildning i hur man på ett säkert sätt driva van. Enligt The Mobility Resource.com, "Driving kontroller är tillgängliga för de flesta fordon, inklusive personbilar, minibussar och full storlek skåpbilar, pickuper, terrängbilar, fordon crossover och vagnar." (Se referens 1) Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105644.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.