Det bästa sättet att förvara Mini Van Seats

En av de trevliga sakerna med minibussar är att de är rymlig och brukar komma med fler platser än vad du skulle hitta i en traditionell bil. Minibussar används för att driva familjer runt samt transport gods. Om du upptäcker att du behöver mer utrymme i din minibuss, har du möjlighet att ta bort några av platserna. När du har tagit bort sätena, vill du se till att förvara dem på rätt sätt så att de inte skadas. Saker du behöver
Plastfolie
Tarp
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från din minibuss. Seat borttagning tekniker kommer att variera beroende på modell. Kontrollera bilens manual om du är osäker på hur du tar bort sätena. Om du har förlorat din bilens instruktionsbok, ring företaget eller göra en sökning på Internet för instruktioner.
2

Rengör minivan sätena ordentligt. Dammsug bort smuts eller skräp och tvätta bort alla fläckar. Om du rengör din minivan stol med en flytande rengöringsmedel, se till att sätena är helt torra innan du förvarar dem. Lagra våta platser kan orsaka gjutning.
3

Välj ett torrt, mörkt ställe att förvara dina platser. För mycket solljus kan blekna materialet, och eventuell fukt kan leda till formning och bakterietillväxt.
4

Lägg ett ark av plast på marken och placera din minivan sittplats ovanpå det. Det nedre arket skyddar undersidan från att skadas. För plast, använda plast droppe dukar som är avsedda för målning.
5

Place ytterligare två plastark över varje eller dina platser minivan. Stoppa plasten in i skrymslen och vrår i sätet.
6

Kasta din tarp över minivan säten. Du kan säkra tarp med tunga föremål eller rep om du vill. Packa minibuss platser när du är redo att använda dem igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105587.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.