Hur felsöker jag en Pontiac Transport Van batteri som går Dead?

Det finns några tekniker tillgängliga som gör att du kan felsöka din Pontiac Transport minivan batteri när du misstänker att det kan vara ett problem. Dessa tekniker är steg mot att avgöra om du behöver för att hoppa starta ditt batteri, ta den till en bilverkstad för att få det laddat, köpa ett nytt batteri eller har en annan del av bilens elsystem (t.ex. generatorn, startmotorn eller startmotorn solenoid) bytts ut eller reparerats. När du har fastställt om batteriet är dött, kan du bestämma den bästa åtgärden för att avhjälpa situationen eller kontakta en mekaniker. Saker du behöver
skruvmejsel
Cola
Visa fler instruktioner
Kontrollera batteriet
1

Vrid tändningen för att försöka starta bilen. Om fordonet inte startar eller är långsam att starta, då detta kan vara ett tecken på att batteriet är dött eller gå dött.
2

Kontrollera lampor, radio och horn. Om någon av dessa inte fungerar eller fungerar långsamt eller svagt, då batteriet kan vara döda eller döende.
3

Kontrollera batteriet för korrosion. Du måste öppna Transports huven och titta på batteripolerna. Ofta när bilarna inte startar, är att batteriet faktiskt inte dött, men korrosion är påväxt anslutningarna, inte låta energin flöda. Om en vit uppbyggd har utvecklats runt batteriet, häll cola läsk över batteripolerna tills korrosion löses, sedan försöker starta bilen igen. Det skulle bidra till att koppla bort anslutningarna och rengör dem med en skrapa och stålborste. Addera Kontrollera Generator
4

Vrid tändningen för att starta bilen. Om det börjar, öppna huven
5

Lossa batterikablarna -. Minuskabeln först - från batteriet inlägg
6

Ta del av vad som händer härnäst. . Om bilen omedelbart stängs av, är det problem med fordonet generatorn och inte batteriet. Nu när du har satt fingret på problemet du kan ha din Pontiac Transport servas riktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105738.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.