Hur Hyr en Cabriolet

Det är svårt att känna vinden i håret när du har ett tak över huvudet. En cabriolet är den ultimata övergången fordon --- du kan gå från sol till skugga i stunder. I en cabriolet, får du en hälsosam dos av naturen medan du rida runt i en snygg, sportig bil. När du vill se och synas på din bilsemester eller semester, är detta en perfekt hyrbil val. Instruktioner
1

Kontakta uthyrningsfirman. Kedja uthyrningsfirmor, såsom Budget, National, Alamo och Avis, i allmänhet har några konvertibler i lager på de flesta platser. På platser i norra USA, kan det vara svårare att hitta konvertibler, så det är lämpligt att göra hyra arrangemang i förväg. Specialty biluthyrningsfirmor som erbjuder uthyrning lyxbil kommer att ha cabrioleter som en självklarhet, men dessa lyxiga medel kommer att erbjuda top-dollar fordon för topp-dollarn priser. Multi-search webbplatser som promotions kan hjälpa dig att leta efter bilar hos flera företag samtidigt.
2

Ge cabriolet pickup plats och datum, samt avhopp plats och datum. Du kommer att behöva plocka upp bilen på en hyra kontor där den specifika cabriolet modellen finns, tappa bort det igen på en godkänd plats. Kom ihåg att inte alla kontor kommer att ha varje bil finns vid varje given tidpunkt. Vid bokning på nätet, kommer webbplatsen att ge ett fill-in-form eller rullgardinsmenyer så att du kan välja datum och platser. Om att tala med en representant via telefon, helt enkelt lämna uppgifter muntligen.
3

Bestäm vilken cabriolet du skulle vilja hyra. Vare ringa via telefon eller surfar på nätet, har du oftast ett par olika valmöjligheter när plocka en hyrbil. Rikstäckande biluthyrningsfirmor kommer att erbjuda konvertibler såsom Eclipse Spyder, Pontiac Solstice, Chrysler Sebring, Chevy Camaro, Chevy Corvette och Ford Mustang. Lyx byråer kommer att erbjuda uthyrning gjorts av Jaguar, Ferrari, BMW, Porsche och Lamborghini, bland andra. Ofta biluthyrningsfirmor ge bilar i tre kategorier. Från minst till mest kostsamma, de är: Standard, Premium, Luxury. Ford Mustang är en vanlig cabriolet är Corvette klassificeras ofta som en premium bil och Audi Cabriolet är en lyxig modell.
4

Pick funktioner, alternativ och extramaterial för din cabriolet hyra. Du vill göra ditt beslut baserat på betalningsförmåga och alternativ. Till exempel, vill du ha en hardtop cabriolet eller en mjuk toppmodell? Ofta kan du betala lite mer för att få en modell med fler funktioner, till exempel CD-spelare och elektriska fönsterhissar /säten. Gör dina val baserade på de bilar som finns och dina egna personliga preferenser.
5

Bekräfta konvertibla hyra arrangemang och betala hyran. När alla val är gjorda, kommer dina alternativ att visas på din datorskärm eller verbalt upprepas till dig (beroende på om du använder Internet eller telefon). Dubbelkolla att se alla datum, platser och konvertibla optioner är korrekta. Bekräfta att du får exakt modell du vill ha genom att klicka på eller säga ja. Du blir ombedd att ange din kreditkortsinformation, antingen genom rösten, telefonnummer-pad eller webbformulär.
6

Copy ner ditt bokningsnummer, och har denna information med dig när du går till biluthyraren att plocka upp din cabriolet. Det kommer att bli nödvändigt vid denna tid att visa din körkort och kreditkort också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104885.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.