Hur man njuta av en cabriolet

Konvertibler har gjort en comeback, och nästan alla biltillverkare producerar en. Dessa sportiga bilar är en symbol för den amerikanska oberoende anda. Ingenting väcker en starkare känsla av frihet än bilden av ett konvertibelt kör ner den öppna vägen. Om du kör din bil med en nick mot säkerhet och stil, kan du njuta av en enhet i en cabriolet på en vacker solig dag. Instruktioner
1

säkerhetsbältet. När du kör en cabriolet, är säkerheten extra viktig. Använd alltid säkerhetsbältet och kräver några passagerare att göra detsamma. Du kan inte njuta av åkturen om du oroa säkerhet.
2

Applicera solskydd. Cruising längs med vinden i ansiktet, kanske du märker inte hur mycket sol du får. Skydda dig mot solens skadliga effekter.
3

Säkra ditt hår. Bortsett från att vara ointressant, kan hår piskar runt ansiktet vara smärtsamt och farligt. Trots vad du har sett i filmer, när du kör en cabriolet, ditt hår blåser i alla riktningar. Du bör säkra den så att den åtminstone håller sig borta från dina ögon. Använd en hatt eller en stram frisyr. Håll hår tillbehör i bilen för de dagar då du inte trodde att du skulle sätta upp ner, men vädret var så trevligt att du inte kunde motstå.
4

Håll alla lösa föremål i stammen. En annan fråga av säkerhet innebär artiklar som skulle kunna blåsa bort när du kör din cabriolet på motorvägen. Ingenting är säkert, så lägger alla poster i stammen. Distraheras av blåser objekt kan vara farligt för dig och andra förare på vägen. Se till att hålla tidningar, tidskrifter och alla lösa papper på ett säkert ställe i lä.
5

Rulla rutorna nere. Om det är varmt nog att köra cabriolet med taket nere, bör fönstren också komma ner. Gå inte all nerd på oss genom att köra runt med fönster upp och uppifrån och ner. Det ser konstigt eftersom det är. Om du får en lite kylda under din enhet, slå på värmen på eller bära en jacka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104876.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.