Hur man säljer en Cabriolet

Inget slår en konvertibel bil för känslan av vinden i håret eller solsken i ansiktet - eller en bil som har listats till försäljning men inte locka potentiella köpare! Medan många människor är konvertibla entusiaster, skulle andra bilister anser inte att köpa denna typ av en bil. Det är upp till dig att marknadsföra din cabriolet ordentligt för att lasta din cabriolet snabbt och till en idealisk försäljningspris. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Sälj under rätt tid på året. Det finns inget roligt om provköra en cabriolet i februari. En stor del av överklagandet av en cabriolet är upplevelsen, känslan man får när man kör. Den känslan kommer mycket mer naturligt under en biltur på en solig dag.
2

Vet rätt försäljningspriset för ditt fordon. Besök webbplatser auto specialitet som erbjuder marknadens prissättning av bilar utifrån deras tillstånd, lokalisering, körsträcka och andra faktorer. Kontrollera att se till vilket pris liknande konvertibler säljer i ditt område. Addera 3

Få din bil detaljerad, särskilt trasa topp. Varje bil ska ha en grundlig och professionell rengöring innan den går ut på marknaden, och konvertibler är inte annorlunda. Hard-top konvertibler är lättare att rengöra, eftersom topparna är i princip en förlängning av kroppen, men mjuka skor är ett annat djur. Efter några år av slitage, mjuka toppar, särskilt de som är tan-eller vit-färgad, kan se dyster, bleka och regelrätt smutsiga.
4

Låt köpare vet att bilen var väl underhållna . Håll servicejournalerna lätt tillgängliga för köpare att inspektera. Överväga att skaffa en rapport fordon historia med din cabriolet VIN (Vehicle Identification Number) för att bevisa att bilen inte har förlist eller skadats i en översvämning.
5

Ta bilder av din bil med toppen både uppåt och ner. Om en cabriolet är listad till försäljning och det finns bara en bild med taket nere, kommer köparen att undra, "Vad är fel med suffletten, och varför är inte säljaren visar hela bilen?" Ingen vill komma till provköra en bil som såg stor med taket nere men ser helt annorlunda med toppen upp.
6

Annonsera med vilda överge. Begränsa dig inte till den lokala tidningen. Ofta potentiella köpare kommer att köra över stater eller länder för att köpa sina ideal fordon. Prova online-auktioner, online auto annonser, online allmänna platsannonser, bilförsäljning tidningar, anslagstavlor på den lokala mataffären, och flygblad på din arbetsplats.
7

Förbered att åtgärda säkerhetsproblem. Vissa köpare kommer vara orolig för stöld av personliga artiklar, carjackers hoppar in i bilen, blir toppen högg, bilen rullar över och andra möjliga men ovanliga händelser. Håll svar på dessa farhågor på spetsen av tungan ("Inte lämna något synligt i bilen," "Kör inte med taket nere på natten," "Always parkera din bil i en säker, väl upplyst plats "och" De flesta bilar har störtbågar eller förstärkta vindskydd. ") Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104875.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.