Buick Reatta Specifikationer

Buick Reatta är en personlig lyx coupe och cabriolet säljs av General Motors mellan 1988 och 1991 modell-år. Den Reatta fyllde Buick lineupen som sin dyraste och exklusivaste bilen, även om det aldrig uppnått försäljningssiffrorna moderbolaget hade förutsett. Motorer

För 1988 till och med 1990en modellera-år, använde Reatta GM: s ubiquitous LN3 3,8-liters V6, som producerar 165 hästkrafter och 220 ft-lbs. av vridmoment. Borrning och slaglängd är 3,8 och 3,4 inches, respektive, med en 8.51:1 kompressionsförhållande. År 1991 var motorn ändrades till en liknande L27 enhet med samma deplacement men reviderade interna motor. Borrning och slaglängd är desamma, men kompressionsförhållandet växte till 9:01. Hästkrafter höjdes till 170, med vridmoment bor på 220 ft-lbs. Oavsett modell-året Reatta uppnår 18 mpg stad, 27 mpg highway.
Drivlina och chassi

Reatta byggdes på en kortare hjulbas version av ett chassi används också för Buick Riviera. Använda en front motor, framhjulsdrift layout, den personliga lyx coupe och cabriolet bruk endast en överföring, en fyra-växlad automatlåda. Som för upphängning, är det ett oberoende fjäderben systemet runt. Fyrhjulig låsningsfria skivbromsar är en annan standard.
Interiör och Exteriör

Reatta mest intressanta interiör egenskap är dess touchscreen dator som kontrollerade radio, klimatkontroll och hjälpfunktioner och visade andra instrumentbrädan info. Sittplatser är för två passagerare i både coupé och cabriolet-modeller. Bilen är 183,6 inches lång och 51,2 inches tall, med en tjänstevikt på strax under £ 3400.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104924.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.